Elegantan styling obilježio je posljednje kraljevsko pojavljivanje Meghan Markle

Elegantan styling obilježio je posljednje kraljevsko pojavljivanje Meghan Markle

Britanski tabloidi od vikenda bruje o tome kako su se u Veliku Britaniju vratili vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, princ Harry i Meghan Markle. Svaki njihov korak trenutno je pod povećalom javnosti, jer je poznato kako su prije nekoliko tjedana izazvali presedan s objavom kako napuštaju britansku kraljevsku obitelj i silaze s dužnosti.

Novi život u Kanadi nakratko ih je maknuo od središta pozornosti medija, no posljednji niz službenih evenata u ime kraljevine, koje su došli odraditi u London, očekivano je bio pomno ispraćen od strane medija.

Emilia Wickstead odjenula je Meghan Markle za posljednji kraljevski event

Za svoja tri glavna pojavljivanja u javnosti, Meghan je povjerenje redom poklonila britanskim dizajnerima, a kulminacija u njenoj formalnoj garderobi svakako je bila odjevna kreacija britanske dizajnerice Emilije Wickstead, u kojoj se Mehan pojavila jučer za prigodu znanu kao
Commonwealth Day 2020 service. Bračni par pridružio se drugim članovima britanske kraljevske obitelji u Westminsterskoj opatiji, a Meghan je svoju zelenu haljinu s efektnim plaštem upotpunila tokicom u istoj boji te torbicom dizajnerice Gabriele Hearst. Emilia Wickstead inače rado dizajnira i za nju i za vojvotkinju od Cambridgea (Kate Middleton) te je svaka njena kreacija doista po mjeri kraljevskih dvora.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori