Što odjenuti za blagdane? Ove svečane haljine su kao stvorene za partyje i domjenke
Što odjenuti za blagdane? Ove svečane haljine su kao stvorene za partyje i domjenke

Što odjenuti za blagdane? Ove svečane haljine su kao stvorene za partyje i domjenke

Polako se približavamo kraju još jedne godine. Prije uzbuđenja koje će donijeti početak nove godine, vrijeme je za uživanje u još jednoj raskošnoj blagdanskoj sezoni. S prvim danima mjeseca prosinca zakoračili smo u blagdansko razdoblje koje svakodnevicu čini mrvicu čarobnijom i glamuroznijom. I dok će se za blagdansku čaroliju pobrinuti sjaj lampica koje su okitile ulice i domove, za blagdanski glamur pobrinut će se sjaj šljokica unutar vaših ormara. Jer zvijezda svake zimske kolekcije i party garderobe bez sumnje i konkurencije su šljokice.

Nova verzija “male crne haljine“ koja spašava svaku situaciju

Mala crna haljina svojevrsna je heroina svake ženske garderobe, a ova ELFS kolekcija haljina inspirirana je upravo tim bezvremenskim komadom koji nikad ne izlazi iz mode. Zanimljivim izrezima naglašeni su atributi koje svaka žena želi istaknuti da bi postigla što atraktivniji izgled i zablistala za neku posebnu prigodu ili dobar noćni izlazak. Budući da je kolekcija inspirirana klasičnom malom crnom haljinom njome dominira crna boja, uz poneke komade jarkih boja, među kojima se posebno ističe crvena – apsolutna must have boja ove sezone.

Statement ready to use haljina koja spašava svaku situaciju u kojoj želite zablistati, a niste sigurni što odjenuti

Izgleda poput vaše druge kože, a utjelovljuju sofisticiranu seksipilnost i drskost za samouvjerenu vamp ženu. Atraktivna ELFS haljina sa izrezima ističe vaše atribute, te je model koji nikog ne ostavlja ravnodušnim, a gdje god se u njoj pojavili zasigurno ćete ostavit upečatljiv dojam. Iako na prvi pogled jednostavnih linija i čistih boja, osim elegantnošću, ističe se i multi funkcionalnošću jer je možete nositi u gotovom svim prigodma i pritom izgledati jako cool. Uz ovako atraktivan model haljine potrebna vam je još samo dobra štikla i crveni ruž da zabljesnete punim sjajem i budete u potpunosti spremni za super party ove modne sezone!

Blagdanska sezona ne bi bila ista bez nezaboravnih tuluma

Jedan od razloga zbog kojih se svake godine iznova veselimo blagdanskom razdoblju su brojna druženja, tulumi i svečanosti koje donosi. Od opuštenih druženja s obitelji preko poslovnih domjenaka do ludih tuluma s prijateljima, razloga za izlazak tijekom blagdana nam neće nedostajati. Svi blagdanski tulumi i svečanosti u našim će ormarima tražiti nekoliko onih posebnih odjevnih komada koji će stvoriti jednostavne, ali efektne kombinacije u kojima ćete se osjećati i izgledati fantastično.

Sve kreacije iz ELFS blagdanske kolekcije dostupne su u ELFS dućanima u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Opatiji te online putem ELFS web shopa na www.elfs.hr.

Foto: Danijel Galić

Šminka: Profokus

Frizura: Cotril i Salon Premium

Modeli: Valentina, Lea, Regine, Petra, Karla, Donna Maria, Ariana, Ana V., Ana Lea, Ana U., Pavla (Talia model)

Učitati još
Zatvori