Posljednje pripreme za još jedan ELFS modni spektakl

Posljednje pripreme za još jedan
ELFS modni spektakl

Iako nas od novog ELFS modnog spektakla dijeli svega nekoliko sati, u svakom pogledu sve je spremno i savršeno izglačano kao i treba biti na prezentaciji novih kolekcija. Glavnu ulogu u ovom potonjem imao je Philips kao ponosni partner modnog dvojca koji se za savršenu prezentaciju najnovije kolekcije upravo odlučio pomoći PHILIPS-ovim PerfectCare Elite Plus parnim postajama.

POSLJEDNJE PRIPREME ZA ELFS FASHION SHOW

Savršeno jednostavno glačanje san je svakog kreatora pogotovo kada je pred modnu reviju potrebno do savršenstva izglačati cijelu kolekciju, a ELFSima je taj san, budući da su dvojac, ostvaren duplo. PerfectCare Elite Plus Philipsova je najmoćnija i najbrža parna postaja s izuzetno laganim glačalom i DynamiQ senzorom. Uz Philips parne postaje glačanje im je postalo jednostavno i brzo.

”S ovim parnim postajama glačajte sve tkanine bez straha od progorijevanja čak i ako zaboravite ugasiti glačalo i ostavite ju na predmetu koji glačate. Ukoliko još nemate ovu parnu postaju, vrijeme je da provjerite kako glačanje može biti jednostavno,”  izjavio je samo par sati prije  velike samostalne revije Aleksandar Šekuljica.

”Snažna, neprestana para s lakoćom savladava nabore i na najdebljim tkaninama. Tvrdokorni nabori nestaju naočigled kada jednom primijenite dodatnu količinu pare tamo gdje je potrebna. Ta dodatna para savršena je i za okomitu primjenu kako bi ste uklonili nabore sa osjetljive odjeće ili osvježili odjevne predmete,“’ izjavio je Ivan Tandarić.

Dodatne info o proizvodu:

Ugrađeni DynamiQ pametni senzor točno zna kada i kako se glačalo pomiče te osigurava snažnu paru tamo gdje vam je najpotrebnije.

Kad zaustavite glačanje, prestaje i ispuštanje pare. Ova jedinstvena tehnologija olakšava glačanje i osigurava brže rezultate.
Glačajte sve, od trapera do svile, bez prilagođavanja temperature. Ne morate više razmišljati o postavkama temperature. Stoga više nema prethodnog razvrstavanja rublja ili čekanja da se glačalo zagrije i ohladi. Spremni ste za glačanje svake tkanine, bilo kada.

Zahvaljujući tehnologiji OptimalTEMP, PHILIPS jamči da ovo glačalo nikada neće progorjeti nijednu tkaninu koja se može glačati. Možete ga čak ostaviti stopalom prema dolje na odjeći ili dasci za glačanje. Nema progorijevanja, nema sjaja. Zajamčeno.

U periodu od 15.9.-15.11-2019 pronađite Philips parne postaje na posebnim promocijama kod PHILIPS ovlaštenih partnera. Cijena uređaja u Elipso trgovinama je 1999 kn.

Foto: Saša Zinaja

Učitati još
Zatvori