Modni dodaci u hit boji sezone

Modni dodaci u hit boji sezone

ecco-indigo-cipele-2

PLAVA BOJA TRAPERICA INSPIRIRALA JE NOVU INOVACIJU U OBRADI KOŽE

ECCO je jedan od vodećih svjetskih brandova u proizvodniji obuće, pri čemu kombinira udobnost i stil. Uspjeh ECCO brenda je izgrađen na proizvodima s izvanrednim pristajanjem i vrhunskim kožnim sirovinama. Ova priča o vrhunskim sirovinama dobila je posve drugu dimenziju koju je ECCO predstavio u novoj kolekciji pod nazivom TRUE INDIGO.

Indigo, koji se koristi od davnih vremena, nezaobilazan je ne samo na svima omiljenim komadima odjeće od trapera, već stvara trendove u raznim područjima – od mode, modnih dodataka, dizajna interijera i, naravno, obuće.

ecco-indigo-cipele-3

Indigo plava u novoj ECCO kolekciji

Pionirskom radu stručnjaka iz ECCO grupe možemo biti zahvalni na kreaciji vrhunskih koža koje su upotrijebljene u kreaciji nove kolekcije pod nazivom TRUE INDIGO.

Tisućama godina, koliko čovjek koristi indigo boju, nikada do sada nije bojana vrhunska koža s ovakvim nadmoćnim rezultatom. Ovo je značajna činjenica koja se koristi za predstavljanje ECCO TRUE INDIGO kože, s obzirom na to da se radi o novom materijalu koji otvara mogućnosti novih boja, tekstura i mogućnosti za izradu cipela i modnih dodataka. Priča započinje u novoj proljetnoj ECCO kolekciji.

ecco-indigo-cipele-1

ECCO TRUE INDIGO koža

Plavi traper je inspiracija za ovaj inovativan materijal koji je proizveo team iz Dongena, koristeći modernu tehnologiju kako bi reinterpretirali tradicionalne, ručne metode bojenja trapera. Jedna od značajki indiga je da može proizvesti plavu boju različitih dubina, s gradacijama od svijetlih prema dubokima. ECCO TRUE INDIGO koža dolazi u tri nijanse, na raznim vrstama koža s obećanjem za novim proizvodom u budućnosti.

ecco-indigo-cipele-6

Svaka koža je posebna i jedinstvena te se u postupku proizvodnje može proizvesti više nijansi plave boje, no s vremenom svaki par obuće ili torba će nastaviti razvijati svoj karakter ili osobnost. Svatko tko posjeduje par plavih traperica upoznat je s činjenicom da materijal pamti dijelove života svog vlasnika, te dolazi do promjene oblika i karaktera tokom vremena. S upotrebom, ECCO TRUE INDIGO nijanse također lagano blijede. Kako koža poprima ovakve karakteristike, svaki vlasnik ovakvog jedinstvenog predmeta stvara blisku vezu sa svojim cipelama ili torbom. Svi mi imamo onaj najdraži par traperica koji nam pristaje kao saliven i koji nam je definitivno najdraži komad odjeće, podsjetnik na događaje, ljude, život…

Dopustite da vam ECCO TRUE INDIGO kolekcija stvori nove trenutke za pamćenje. Više doznajte na njihovoj službenoj hrvatskoj stranici s koje odmah možete i naručiti najdraži model cipela, tenisica ili torbe.

ecco-indigo-cipele-4

ecco-indigo-cipele-7

ecco-indigo-cipele-8

ecco-indigo-cipele-9 ecco-indigo-cipele-10

Foto: ECCO

Učitati još
Zatvori