Poznate Hrvatice na predstavljanju nove kolekcije ECCO cipela

Poznate Hrvatice na predstavljanju
nove kolekcije ECCO cipela

ecco-cipele-velvet-2

Bojana Gregorić Vejzović, Nevena Rendeli Vejzović i Jelena Veljača

Poznati skandinavski brend cipela ECCO jučer je u cafeu Velvet predstavio kolekciju cipela za proljeće i ljeto. Novi modeli cipela i torbi odmah su osvojili glumicu Bojanu Gregorić Vejzović, scenaristicu i kolumnisticu Jelenu Veljaču, tv voditeljicu Nevenu Rendeli Vejzović i modnu agenticu Tihanu Harapin Zalepugin.

ecco-cipele-velvet-9

Jelena Veljača

Poznate obožavateljice ECCO cipela i svi poklonici branda već su upoznati s činjenicom da u ECCO mogu pronaći model obuće za sve prilike. ECCO i za ovo proljeće donosi pregršt novih modela, za sve situacije. Bilo da se radi o formalnijim prilikama, šetnjama gradom ili odlasku na godišnji odmor, ECCO donosi najudobnije nove modele za svaku proljetnu i ljetnu kombinaciju i priliku.

ecco-cipele-velvet-4

Nevena Rendeli Vejzović i Bojana Gregorić Vejzović

ecco-cipele-velvet-6

Tihana Harapin Zalepugin

NAUDOBNIJE CIPELE ZA PROLJEĆE I LJETO U NOVOJ ECCO KOLEKCIJI

Nova ECCO TRUE INDIGO kolekcija je namijenjena svim zaljubljenicima u traper jer je inspirirana upravo ovim materijalom. Inovativan način bojenja vrhunske kože omogućava stvaranje kolekcije u nekoliko nijansa plave boje. Za sve one u kojima se krije avanturistički duh, ECCO je pripremio BYFOLD kolekciju koja obuhvaća modele za žene i muškarce od izuzetno meke kože i s iznimno fleksibilnim potplatom.

Jelena Veljača

Jelena Veljača

Nova kolekcija sandala biti će idealan saveznik za ljetne zabave ili šetnje gradom, ne samo zbog vrhunske kože koja je korištena u kreiranju udobnih i privlačnih modela, već i zbog posebnih, izuzetno mekanih potplata koji će svaki korak učiniti laganim i ugodnim. Modeli s viskom potpeticama čekaju sve zaljubljenice u ležernu eleganciju, dok će ravni modeli zasigurno pronaći svoje poklonike među onima koji preferiraju udobnost tijekom cjelodnevnih aktivnosti u gradu ili prirodi.

ecco-cipele-velvet-19

ecco-cipele-velvet-20

ecco-cipele-velvet-17

SKANDINAVSKI BREND NAJUDOBNIJIH CIPELA

ECCO je poznati skandinavski brand obuće koji polako ali sigurno osvaja sve više poklonika. Njihova priča započinje 1963. s osnivačem Karlom Toosbuy koji je cijeli život posvetio stvaranju kompanije koja proizvodi vrhunsku obuću. ECCO je od početka vođen skandinavskom filozofijom da forma slijedi funkciju. U svakom proizvodu ECCO kompanije sadržana je tradicija starih majstora isprepletena dosezima moderne tehnologije, s naglaskom na činjenicu da je udobnost na prvom mjestu. Danas je ECCO inovator u području proizvodnje vrhunskih koža koje se koriste u vlastitoj proizvodnji cipela i modnih dodataka.

ecco-cipele-velvet-13

Ono što je i danas duboko ukorijenjeno u samom DNK branda je njihova prepoznatljiva filozofija da je za stvaranje doista sjajnih cipela potrebna strast – od dizajna do proizvodnje i maloprodaje. ECCO je danas jedan od vodećih svjetskih proizvođača obuće, sinonim za udobnu i kvalitetnu obuću skandinavskog dizajna.

ecco-cipele-velvet-15

Udobne ECCO modele iz nove kolekcije za proljeće i ljeto možete pronaći na ECCO prodajnim mjestima u Zagrebu (Ilica 14, Arena Centar, City Centar One East i Westgate), Splitu (City Centar One, Mall of Split) i Rijeci (Tower Centar).

ecco-cipele-velvet-16

ecco-cipele-velvet-21

ecco-cipele-velvet-12

ecco-cipele-velvet-11

Foto: John Pavlish

Učitati još
Zatvori