Dobrodošli u Novi Zagreb – znamo gdje ćete obaviti najbolji proljetni shopping!

Dobrodošli u Novi Zagreb – znamo gdje ćete obaviti najbolji proljetni shopping!

Proljeće nam je napokon stiglo, a osim u zraku, osjećamo ga i u svojim garderobama i kozmetičkim torbicama koje su započele transformaciju u smjeru vedrih i lepršavih odjevnih komada i laganih i prozračnih beauty proizvoda. Proljeće za nas znači i razne outdoor aktivnosti, izlete, putovanja, rekreaciju i sve u svemu iskorištavanje ovih duljih proljetnih dana do potpunog maksimuma u društvu obitelji i prijatelja.

Osim nas, živnula je i atmosfera na gradskim ulicama, ali i u poznatim zagrebačkim shopping oazama!

Jedna od uvjerljivo najpoznatijih – Avenue Mall – ovih dana upravo predstavlja svoju novu proljetnu kampanju koja se savršeno podudara s našim očekivanjima od proljeća ove godine. Vedrina, bogatstvo i šarenilo ponude koja nam uljepšava svakodnevicu, kao i dašak optimizma koji nam je svima potreban posljednjih tjedana i mjeseci, ono su čemu težimo u ovoj novoj sezoni, a Avenue Mall tako dobro prepoznaje tu emociju i ovog nam proljeća donosi 5 ključnih stvari: energiju, inspiraciju, stil, radost i ritam!

Ovo srce Novog Zagreba već je odavno postalo mnogo više od shopping centra u koji odlazimo u kupovinu samo kada nam nešto zatreba, pa nas s dolaskom toplijih proljetnih dana očekuje s bogatim i raznolikim sadržajem: novim kolekcijama u trgovinama, omiljenim pićima na svojim terasama, gastronomskom ponudom koja nas vodi od domaćih specijaliteta do najpopularnijih kuhinja svijeta, zabavom na kino projekcijama… Dobrodošli u Novi Zagreb; nabavite i iskusite sve na jednom mjestu – upravo u Avenue Mallu!

U Avenue Mallu očekuje vas radost

Proljeće je sezona koja u nama uvijek izaziva pozitivne emocije, a ekstra dozu radosti ovih ćete dana pronaći upravo u Avenue Mallu. Ondje vas očekuju nove proljetne kolekcije u kojima ćete bez sumnje pronaći svoju novu omiljenu torbicu ili cipele za toplije dane, a svoj shopping izlet zaokružiti možete kavom i razgovorom u društvu frendica ili kino dejtom. Avenue Mall, radost Novog Zagreba, pobrinut će se da iz centra izađete s osmijehom na licu!

Pozitivna energija na svakom koraku

Sve mi volimo imati ono ‘svoje’ mjesto na kojem vlada pozitivna energija i na kojem se i same osjećamo dobro. Avenue Mall ovog proljeća postaje upravo to naše mjesto, mjesto dobre energije i pozitivnih vibracija na svakom koraku. Na takvim adresama volimo se zadržati satima, a s obzirom na izbor trgovina, gastro ponudu i zabavne sadržaje, vrijeme u Avenue Mallu doista će proletjeti u trenu!

Inspiracija koju donosi Avenue Mall

Gdje pronaći ultimativnu inspiraciju za svoj proljetni look? Osim na Instagramu i Pinterestu, dovoljan je već jedan posjet trgovinama Avenue Mall, da u njima i njihovim novim kolekcijama ovih dana pronađete idealnu dozu nadahnuća za sebe, kao i sjajne ideje koje možete uklopiti u svoju svakodnevicu! Tko zna, možda će baš vaš novi look poslužiti kao inspiracija mnogim djevojkama i ženama koje vas okružuju? Iskoristite i Sretnu Desetku svakog 10. u mjesecu, kada vas očekuju posebni popusti!

Sve za vaš stil na jednom mjestu

Udobni loungewear u znaku trenirki i kućnih odijela ili pak vrhunski krojeno poslovno odijelo? Naš stil odijevanja u posljednjih je godinu dana raznolikiji no ikad, pa nas je počela zabavljati čak i kupovina komada kojima još donedavno nismo posvećivale previše pozornosti.

Sada možemo izgledati super stylish u udobnosti vlastitog doma, odjevene u komade koji nam pružaju potpuni osjećaj udobnosti i ugode, dok se s druge strane istovremeno veselimo svim novim trendovima koje donose proljetna sezona i trgovine Avenue Malla, a koje jedva čekamo prošetati gradskim ulicama.

Uhvati svoj ritam u Avenue Mallu

Doživite urbani ritam Novog Zagreba u Avenue Mallu, koji svojim spojem mode, ljepote i lifestylea svakodnevno privlači posjetitelje svih generacija, interesa i stilova, baš poput ovog živahnog i vibrantnog kvarta čija je žila kucavica svakog dana.

Kratki posjet od 15-ak minuta ili ležerna šetnja centrom koja traje satima? Odaberite vlastiti ritam i uživajte u iskustvu!

Proljetna kampanja o kojoj se priča

Avenue Mall ovog će proljeća biti ‘place to be’ za proljetni shopping i druženja, a tim je povodom snimljena i dinamična proljetna kampanja koja je nedavno ugledala svjetlo dana i u kojoj glavnu ulogu igraju talentirani hrvatski plesači. Ples, smijeh i zabava neka nas vode i kroz ovo proljeće – u nastavku pogledajte behind the scenes video nove Avenue Mall kampanje o kojoj se priča:

Avenue Mall možete pratiti na službenoj web stranici, Facebooku i Instagramu.

#DobrodosliuNoviZagreb #SrceNovogZagreba #AvenueMall

Produkcija: YOUNITED AGENCY

Video produkcija: PRODUCTION BOUTIQUE

Foto produkcija: ALEXANDER STANKOV

Behind the scenes: JAN SERDAR

Plesači: WANTED AGENCY CROATIA

Styling: KRISTINA KRSTIČEVIĆ I JOZEF HIPP

Hair: DRAGO IVAČKO

Make up: KANA KOVAČ

Najčitanije

Učitati još
Zatvori