Nova KLISAB kolekcija sve je što ćete trebati ove jeseni

Nova KLISAB kolekcija sve je što
ćete trebati ove jeseni

Odlična nova KLISAB kolekcija

Miljenici domaće modne scene, dizajnerski duo KLISAB, predstavlja novu međusezonsku kolekciju FALLFALL3 ususret pripremama za reviju u sklopu tjedna mode Bipa FASHION.HR. Obožavateljice prijašnjih kolekcija bit će oduševljene, jer ova jesenska predstavlja dosadašnje bestsellere izvedene u jesenskim bojama i materijalima donoseći prepoznatljive KLISAB lookove koji su ovog puta i suptilno senzualni. 

Nabiranje je dominantni konstrukcijski postupak koji dozvoljava da se silueta odjeće jednostavno prilagodi željama i raspoloženju. Tako primjerice omiljena KLISAB nabrana haljina kratke dužine lako može postati dugačka, a jednako je udobna za nošenje na oba načina. Osim day-to-night prijedloga lookova poput omiljenih pidžama odijela, koji podjednako dobro funkcioniraju u svečanim i onim manje formalnim prigodama, u kolekciji ćete naći upečatljive komade kao što su bomber jakne, parke i baloneri, a posebno osvajaju majstorski konstruirane trapez hlače i hlače širokog kroja.

Materijali kao štof, felpa, keper, jeans ili neopren  su pune i bogate teksture, a posebno je zanimljiv način na koji su dizajneri sjajnim satenom naglasili konstrukcijske i dekorativne nabore. Paleta kombinira zagasite nijanse, a modra, crna i siva složene su uz toplu bež ili svijetlo plavu stapajući se u idealne bezvremenske stilske kombinacije. 

Poznati po svojim razigranim konstrukcijskim tehnikama, Marko Šabarić i Tomislav Kliškinić, siluetu i kroj učinili su u ovoj kolekciji zavodljivom i senzualnom. Na nenametljiv, neopterećen način KLISAB modeli donose moderne lookove za žene koje se ne boje pokazati stav. Odraz njihove dizajnerske ideje odlično je u vizualima utjelovila fotografkinja Petra Mrša. U ulozi modela našla se Iva Grdić dok je makeup djelo Petre Sever za Estee Lauder. Za styling je zadužena Ivana Vukušić, a produkciju potpisuje Nikola Beban


Učitati još
Zatvori