Divna kolekcija nakita s potpisom Dizajn Kolektiva

Divna kolekcija nakita s
potpisom Dizajn Kolektiva

Jednostavan i efektan, nakit s potpisom australskog brend Dizajn Kolektiv donosi savršeni spoj minimalizma, neočekivanih oblika i jarkih boja. Svaki komad nakita dizajniran je i proizveden u Melbournu, a iza njih krije se domaći potpis dizajnerice Milice Milunović. Mlada i talentirana dizajnerica inspiraciju najčešće pronalazi u arhitekturi i skulpturama, ali i sasvim običnim stvarima koje ju svakodnevno okružuju. U njima, ona pronalazi nove oblike, boje i teksture, sitne i neobične detalje koje tada preslikava u divne komade nakita.

NOVA KOLEKCIJA NAKITA S POTPISOM DIZAJN KOLEKTIVA

Nova godina – nova Dizajn Kolektiv kolekcija. Početnu inspiraciju za kolekciju za novu sezonu Milica Milunović pronašla je u pastelnim tonovima kao  savršenom kontrastu zimskom sivilu. Uz prepoznatljivu geometriju Dizajn Kolektiv nakita koja uvijek stvara i ističe efektne linije i oblike, pastelne boje u najnoviju kolekciju australskog brenda s domaćim potpisom unijele su se dašak vedrine i topline

Novu Dizajn Kolektiv kolekciju prati i divan lookbook. Iza fotografija i ovaj puta stoji Senja Vild koja iz godine u godinu razvija vizualni identitet brenda, dok su se za dizajn seta pobrinuili talentirana dizajnerica namještaja i interijera Ksenija Josifović te arhitekt Boris Janacskovity.

Divne fotografije i efektne komade iz najnovije kolekcije donosimo u nastavku, a više informacija o brendu saznajte na službenoj stranici brend dizajnkolektiv.com, dok svakodnevne novosti i ideje kako nositi efektne detalje možete pronaći na Instagram profilu @dizajnkolektiv.

Foto: Senja Vild

Učitati još
Zatvori