Ne tako obična Nanushka trgovina u Budimpešti oduševila nas je interijerom

Ne tako obična Nanushka trgovina u
Budimpešti oduševila nas je interijerom

Nanushka je jedan od onih brendova čiji su komadi moderni i svestrani, kreirani za dnevne i noćne kombinacije. Od samog osnutka brenda 2005. godine Sandra Sandor stvara komade koji su funkcionalni i krojeni po mjeri moderne žene. Obzirom da je sama dizajnerica porijeklom iz Budimpešte, svoj prvi dućan otvorila je upravo tamo. Osim Budimpešte Nanushka trgovine možete pronaći u New Yorku i Londonu, no trgovina u Budimpešti diferencira se od ostalih. Naime, osim što u trgovini možete pronaći Nanushka kolekciju možete se i opustiti u kafiću unutar trgovine.

Trgovina u kojoj možete popiti kavu

Nanushka trgovina nalazi se u srcu Budimpešte, unutar povijesne jezgre grada. Vodeći brend krenuo je u smjeru stvaranja prostora koji je izvan standardnog okruženja za kupovinu. Koncept trgovine inspiriran je iz osobne arhive slika Sandre Sandor koja pak inspiraciju crpi iz Budimpešte i njene kulture. Namještaj je osobno odabrala Sandra i naručila ga od suvremenih dizajnera kako bi stvorila jedinstveno iskustvo. Sandra ističe kako je cilj bio stvoriti prostor koji je puno više od obične trgovine. Ističe da im je bilo iznimno bitno kao brendu omogućiti svojim kupcima da budu dio brenda. Imati mogućnost poslužiti kupcima dobru šalicu kave i osigurati im prostor gdje mogu uživati doista je neprocjenjivo.  

Trgovina promovira ležeran način života, gdje kupci mogu uživati dok pregledavaju kolekciju. Interijer kafića prožet je osobnim detaljima poput knjiga, arhiva časopisa i šarmantne keramike. Mnogi kažu da kafić upotpunjuje trgovinu i dodaje poseban zaokret klasičnom iskustvu kupovine.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori