Tri nova brenda dioptrijskih naočala koje ćete htjeti proučiti
Tri nova brenda dioptrijskih naočala koje ćete htjeti proučiti

Tri nova brenda dioptrijskih naočala
koje ćete htjeti proučiti

Dioptrijske naočale postale su puno više od pomagala za vid. One su modni dodatak pomoću kojeg komuniciramo vlastitu osobnost, identitet i stil. Vremena kad su dioptrijske naočale dolazile u samo nekoliko klasičnih modela daleka su prošlost. Tržište je prepuno cool brandova čija nas estetika oduševljava svakom novom kolekcijom. Potaknuti time, odlučili smo zaviriti u novu ponudu Opto Centar optike u sklopu koje su nam pažnju zaokupila tri izvanredna nova brenda: španjolski GIGI Studios i Woodys Eyewear te danski Orgreen Optics.

GIGI Studios
GIGI Studios

Španjolski GIGI Studios za ljude sa stavom

Minimalizam je i dalje u modi, a to se odražava i u dizajnu dioptrijskih naočala. Tanki okviri, čiste linije i suptilni detalji dominiraju – posebice u ponudi brenda GIGI Studios. Španjolski brend u vašu će svakodnevicu unijeti dašak suvremenog dizajna koji je prilagodljiv različitim stilovima. Jasne i čiste linije te eksperimentiranje s neobičnim oblicima okvira okosnica su nove kolekcije. Inače, GIGI Studios koristi najkvalitetnije materijale u izradi svojih proizvoda – poput acetata iz Italije, inoxa iz Njemačke, titana i beta–titana iz Japana.

GIGI Studios
GIGI Studios, Mirelle
GIGI Studios
GIGI Studios, Vermont
GIGI Studios
GIGI Studios, Maxwell
GIGI Studios
GIGI Studios, Extreme
GIGI Studios
GIGI Studios, Analog
GIGI Studios
GIGI Studios, Adalis

Woodys Eyewear za one koji vole eksperimentirati bojama

Woodys Eyewear je španjolski brend sa sjedištem u Barceloni. Njihovi dioptrijski okviri postali su sinonim za autentičnost, visokokvalitetne materijale i zaigranu estetiku. S naglaskom na boje i detalje, Woodys Eyewear oduševit će sve one koji se vole igrati s modom, ali i one koji jednostavne lookove žele začiniti upečatljivim modelima. Naočale iz nove kolekcije dizajnirane su prema najnovijim standardima ručnog rada te licu prianjaju savršeno. Ako volite glamur i eksperimentirate s bojama – Woodys Eyewear ćete obožavati.

Woodys Eyewear
Woodys Eyewear
Woodys Eyewear
Woodys Eyewear, Suria
Woodys Eyewear
Woodys Eyewear, Sabine
Woodys Eyewear
Woodys Eyewear, Paola
Woodys Eyewear
Woodys Eyewear, Naoto
Woodys Eyewear
Woodys Eyewear, Daisy
Woodys Eyewear
Woodys Eyewear, Daisy

Orgreen Optics kao vječni izvor inspiracije

Skandinavski stil vječni je izvor inspiracije. Ako ste i vi ljubitelji istog, morate zaviriti u novu kolekciju Orgreen Optics branda. Inspiraciju za dizajn pronalaze u umjetnosti, arhitekturi i svemu lijepome što nas okružuje. Minimalizam u sinergiji s upečatljivim detaljima vašim će kombinacijama pružiti dozu sofisticiranog i statement looka. Stoga, ne libite se poigrati s odabirom efektnih dioptrijskih okvira.

Orgreen Optics
Orgreen Optics
Orgreen Optics
Orgreen Optics
Orgreen Optics
Orgreen Optics

Bogat izbor u Opto Centar optici

Bez obzira za koji se brand odlučili, prilikom odabira tim Opto Centar optike pripazit će da naočale odgovaraju obliku vašeg lica. Primjerice, okrugli okviri mogu izgledati sjajno na osobama s četvrtastim licem, dok će četvrtasti okviri naglasiti ljepotu osoba s okruglim licem. Isto tako, budite otvoreni za isprobavanje okvira koje možda i ne biste odabrali na prvu te tako nadogradite svoj osobni stil.

Vjerujemo da će vam modeli iz novih kolekcija brandova GIGI Studios, Woodys Eyewear i Orgreen Optics olakšati cijeli proces. Modele možete isprobati u zagrebačkoj Opto Centar optici u Vlaškoj ulici 64 koja krajem godine slavi 40 godina postojanja.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori