Nova DeLight kolekcija inspirirana jugom Francuske

Nova DeLight kolekcija
inspirirana jugom Francuske

Prva asocijacija kada se spomene jug Francuske onaj je poznati „Joie de vivre“ stil života. Dizajnerskom dvojcu DeLight upravo je taj osjećaj uživanja i lakoće življenja bio nit vodilja prilikom kreiranja nove kolekcije za proljeće 2018. godine.

DeLight žena je ženstvena, sofisticirana i beskompromisna

Ivan Friščić i Željka Molnar pri tome nikako ne zaboravljaju DeLight ženu za koju kreiraju i stvaraju svoje kolekcije. Njihova moda je ženstvena, beskompromisna i sofisticirana. Kvalitetnim materijalima naglašavaju šarm žene koja voli život i uživa u njemu punim plućima.  Sve te odlike krase iznimno talentiranu i ženstvenu Taru Rosandić koja se nametnula kao logičan izbor za zaštitno lice nove kampanje.

“Okružena zelenilom prekrasne Punta Skale u Falkensteiner Hotel & Spa Iadera, koji kao i svaka haljina ili odijelo ove prekrasne kolekcije odiše luksuzom, ali i lepršavošću, neopisivo sam uživala i nadam se vjerodostojno prenijela taj „Joie de vivre“ koji su DeLight čarobnjaci željeli prikazati”, naglasila je Tara Rosandić.

Floralni power suit

​Lepršave haljine s floralnim uzorcima izrađene od najfinije svile, mala crna haljina s upadljivim detaljima na rukavima i neobična haljina–plašt fantastičan su odabir, kako za dnevne poslovne obaveze, tako i za opuštene morske večeri. Naravno, točka na i svake DeLight kolekcije je i power suit, ovaj put u floralnoj izvedbi koja ostavlja bez daha.

Krojevi inspirirani 50-im i 60-im godinama prošlog stoljeća

Krojevi su inspirirani 50-im i 60-im godinama prošlog stoljeća, ali s modernim elementima prilagođenim suvremenoj ženi. Kolekcija odiše ženstvenošću i naglašava obline, a svilene haljine glamurom i luksuzom koji si žene mogu priuštiti.

Šeširi Kobali i DeLight kreacije

Šeširi koje nosi Tara rad su obrtničke obitelji Kobali. To je prvi korak u smjeru povezivanja DeLighta s ostalim hrvatskim brendovima, što je ovom mladom dizajnerskom dvojcu cilj.

Aktualne informacije o kolekciji pratite na Facebook profilu i Instagramu . 

Foto: Matea Smolčić Senčar

Frizura: GT salon, Isabel Prpić

Šminka: Ines Krajnović

Lokacija: Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Učitati još
Zatvori