Odlična ideja za blagdansko iznenađenje koje će oduševiti svakoga

Odlična ideja za blagdansko iznenađenje
koje će oduševiti svakoga

Približava se vrhunac blagdanskih dana te je pravo vrijeme da za sebe i svoje najmilije kupite poklone koji će vas obradovati u novoj godini. Inspiracija dolazi izravno iz najnovije kolekcije Deichmann gdje ćete pronaći za svakoga ponešto. 

Deichmann modni dodaci za najbolji početak 2021.

Za aktivne djevojke odličan je odabir modni ruksak koji je vrlo praktičan te će ih pratiti na svakom koraku, a posebno su u trendu oni od pliša. Pogriješiti nećete ni s prekrasnom crnom torbicom koja će osvojiti, kako ljubiteljice blage elegancije, tako i rokerske modne princeze. Za ljubiteljice posebnih modnih komada idealna je bijela torbica sa zgodnim crvenim dodatkom

Odličan odabir također su uvijek korisne papuče koje su dostupne u brojnim zgodnim varijantama u kojima će opuštajuća večera uz šalicu čaja biti još ugodnija – ovi čarobni jednorozi baš su simpatični, zar ne? 

Jeste li već izabrali poklon za partnera ili oca? Muškarce je ponekad teže iznenaditi, ali sigurno ćete ga oduševiti toplim gležnjačama ili elegantnim muškim novčanikom!

Ne zaboravite i sebi nešto kupiti – uz prekrasne potpetice u metalik boji zablistat ćete, a vaš samouvjereni osmijeh očarat će svakoga! Obožavamo ove u srebrnoj boji jer će profinjeno pristajati haljini koju čuvate za posebnu priliku. Ako ste ljubitelj sportskog stila, nezaobilazne su urbane termo gležnjače koje će postati vaš omiljeni komad u dugim zimskim šetnjama. Ljubiteljice tenisica sigurno će oduševiti ovaj opušteniji model sa zlatnim detaljima

Učitati još
Zatvori