Pidžame u kojima bi poželjeli izaći van

Pidžame u kojima bi poželjeli izaći van

Budući da je danas sve veći luksuz izdvojiti vrijeme za sebe, za maksimalno opuštanje bez ometanja, nije ni čudo koliko žudimo za takvim momentima, pripremamo se za njih i radimo cjelovečernje planove za ostanak kod kuće. Nijedan takav plan ne može proći bez savršenog loungeweara, često najljepše pidžame koju posjedujemo, jer ona ipak podiže priču na jednu novu razinu.

Danas je mnogo brendova posvećeno dizajniranju divnih pidžama, baš onih u kojima zamišljamo lijene duge vikende ili senzualne večeri. High end ili high street, nije teško pronaći svileni kompletić ili ogrtač, pogotovo u posljednjih par sezona kada su setovi inspirirani muškim ormarom vrlo trendi. Budući da su kao takvi inspirirali i trend pidžama odijela, jedan je brend odlučio spojiti ta dva pojma i kreirati pidžama setove u kojima komotno možete izaći iz kuće.

Detalj koji čini razliku

Gornji dio na kopčanje dolazi u kompletu s cropped donjim dijelom ukrašenim perjem i to je taj detalj koji čini razliku te može transformirati pidžamu iz kućnog u večernji outfit. Daily Sleeper pidžame pun su pogodak kako god okrenete, jer ćete se ubog odličnog kroja osjećati udobno čak i ako odlučite ostati zavaljeni pred televizorom.

A što kada bi vam trebao zanimljiv, a udoban outfit za izlazak? Sudeći po trendsetericama, one su samo na ovu pidžamu dodale salonke i bile su spremne za kućne tulume, ali i izlaske.

Daily Sleeper dostavlja diljem svijeta – pronađite svog favorita na linku.

Foto: Daily Sleeper, Instagram

Učitati još
Zatvori