Zvijezde su ipak prošetale crvenim tepihom dodjele Zlatnih globusa

Zvijezde su ipak prošetale crvenim
tepihom dodjele Zlatnih globusa

Crveni tepih dodjele Zlatnih globusa 2021.

Dodjela Zlatnih globusa ove je godine organizirana u malo drugačijem formatu zbog pandemijske situacije u svijetu, no bez obzira na to zvijezde su nam priuštile odličan show. Na dvije lokacije u SAD-u, dvije su voditeljice – dinamični duo Amy Poehler i Tina Fey – vodile ceremoniju dodjele nagrada oko kojih se i ove godine vodilo puno medijskih bitki.

Osim što se Tina Fey javljala iz New Yorka, a Amy Poehler iz Los Angelesa, nije bilo tradicionalnog red carpeta niti publike koja vrvi najpoznatijim glumcima današnjice. Zvijezde su se u show uključivale online, a samo je šačica prezenterica svoje kreacije pokazalo uživo te se hod po uvijek iščekivanom crvenom tepihu – koliko-toliko – ipak dogodio.

Margot Robbie

Margot Robbie, Salma Hayek, Gal Gadot kreacije prošetale uživo

Među glumicama koje su prezentirale nagrade bile su Margot Robbie, Salma Hayek, Gal Gadot, Renee Zellweger, a one su ujedno i predvodile svojim lookovima. Margot Robbie je odabrala crno-bijelu Chanel haljinu s uzorkom, volanima i visokim prorezom. Salma Hayek je nosila vatreno crveno Alexander McQueen haljinu, a Gal Gadot kratku bijelu Givenchy haljinu. Renee Zellweger je još jednom oduševila custom Giorgio Armany crnom uskom haljinom bez naramenica.

Svoje kreacije su na crvenom tepihu prošetale još i Kyra Sedgwick, Jane Fonda, Jamie Lee Curtis i drugi. Pogledajte ih u nastavku.

Salma Hayek
Gal Gadot
Renee Zellweger
Jane Fonda
Kyra Sedgwick
Catherine Zeta Jones
Jamie Lee Curtis

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori