Cruise kolekcija hrvatskog modnog brenda inspirirana retro estetikom prošlog stoljeća
Cruise kolekcija hrvatskog modnog brenda inspirirana retro estetikom prošlog stoljeća

Cruise kolekcija hrvatskog modnog brenda inspirirana retro estetikom prošlog stoljeća

Ljeti se većina događaja seli na obalu Jadranskog mora pa je tako poznata Mitan marina u Novom Vinodolskom pretvorena sinoć u čarobnu modnu pistu, na kojoj su prošetale manekenke i manekeni u neodoljivim ljetnim haljinama, kupaćim kostimima i modnim dodacima iz najnovije ELFS cruise SS 2022 kolekcije poznatog hrvatskog modnog brenda ELFS.

„ELFS cruise kolekcija inspirirana je retro estetikom prošlog stoljeća, Mediteranom i jednostavnošću.Kolekcija je pretežno monokromatska dok kod djela kolecije s uzorcima dominiraju točkice i mornarske pruge. Osim lepršavih kaftana i  izvezenih haljina, esencijalni dio sofisticirane resort kolekcije čine nostalgični, svevremenski i luksuzni kupaći kostimi i šorcevi. Stvoreni za plažu, ali jednako stylish i ako ih se kombinira s ostatkom ljetne garderobe, ELFS kupaći kostimi mogu se nositi od jutra do sutra. Jednostavni, a opet efektni komadi, čija se privlačnost temelji na atraktivnom kroju i vrhunskim materijalima, izrađeni su većinom u zemljanim tonovima te plavoj, crvenoj, crnoj i bijeloj boji, dok su muški modeli svi istoga kroja – kratki šorc u šest različitih boja ili s prepoznatljivim ELFS uzorcima.“, istaknuo je dizajner Ivan Tandarić, dok se njegov poslovni partner Aleksandar Šekuljica nadovezao: 

„Drago nam je što su naši gosti, uzvanici i prijatelji i ovaj put s oduševljenjem popratili našu modnu reviju i da im se toliko sviđa nova cruise kolekcija, a svakako bih pritom  zahvalio i našim partnerima u ovom projektu bez kojih ova ljetna priča u Novom Vinodolskom ne bi bila moguća.

Za lokaciju održavanja ovogodišnje cruise revije odabrana je luksuzna Mitan marina u Novom Vinodolskom upravo zbog toga što taj prostor osvaja arhitekturom i dizajnom. Čistih modernističkih formi s intimnim i zaštićenim prostorima i prekrasnim pogledom na more i akvatorij Vinodolskog kanala – Mitan marina bila je idealna kulisa ELFS modne priče.

Reviju su svojim dolaskom uveličale poznate osobe: Uršula Tolj, Sanja Doležal, Damir Keđo, Elena Tomaček Zdjelar, Danijela i Ema Gračan.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori