Upoznajte Joan – novi modni brend čiji će vas modeli oduševiti na prvi pogled

Upoznajte Joan – novi modni brend čiji će vas modeli oduševiti na prvi pogled

JOAN

Raskošan, raznolik i nepredvidljiv, modni svijet je uzbudljivo mjesto koje se neprestano mijenja. Iza malih i velikih modnih promjena nalaze se kreativne vizije malih i velikih modnih kuća, dizajnera i brendova. Iz sezone u sezonu, oni predstavljaju svoju viziju mode i odgovaraju na našu potragu za modelima u kojima ćemo pronaći mnogo više od dobre odjevne kombinacije – djelić svoje osobnosti, svog karaktera i svog modnog senzibiliteta. Najuzbudljiviji dio modne scene uvijek su nova modna imena čije kolekcije otkrivaju potpuno novu stranu mode i koji u naše ormare unose i iz njih izvlače nešto potpuno novo. Još je uzbudljivije kada na takva nova modna imena naiđemo na regionalnoj modnoj sceni.

Modni brend s jasnom vizijom, kreativnim idejama i modelima koji će vas osvojiti već na prvi pogled pronašli smo u crnogorskom modnom brendu JOAN.

JOAN

Upoznajte modni brend JOAN

Na samom kraju 2021., modni brend JOAN predstavio je svoju prvu kolekciju i odmah se istaknuo kao jedno od najboljih i najuzbudljivijih novih imena na regionalnoj modnoj sceni. Prvi modeli oduševili su domaću modnu publiku i najavili velike stvari koje od njega možemo očekivati. Iza brenda nalazi se crnogorska modna dizajnerica Mirjana Sijerković.

Iako je diplomirala ekonomiju, ljubav prema modi i strast prema stvaranju potaknule su je da iskoči izvan poznatih okvira. Tako je nastao JOAN, modni brend koji slavi ljepotu i kompleksnost žena. Svoje muze Mirjana je pronašla u ženama koje su joj najbliže, u svojoj majci i svojoj kćeri, a kao rezultat nastale su kreacije u kojima će se pronaći svaka žena.

Što JOAN odjevne komade čine posebnima i drugačijim?

JOAN

Nježna i snažna JOAN žena

Vizija modnog brenda JOAN je stvoriti skladan spoj kontrasta koji se nalaze u svakoj ženi i u njezinom ormaru. JOAN kreacije tako su istovremeno nježne i moćne, inspirirane klasikom i stvorene za suvremenu ženu. Osim jasnom vizijom iza modela koja ga izdvaja iz mase, a u kojoj će se istovremeno prepoznati svaka žena, brend JOAN istaknuo se i samom izvedbom modela. Posvećenost visokoj kvaliteti i inovativnim formama izvedenim kroz besprijekorne krojeve kombinacija je koja svakom JOAN modelu daje timeless predznak.

MAŌI 2021./2022.

Prva kolekcija modnog brenda JOAN nosi ime MAŌI, a inspirirana je modom dvadesetih godina prošlog stoljeća. Kako bi klasičnim odjevnim komadima poput odijela, košulja s mašnom i midi haljine dao moderan izgled, modni brend JOAN se poigrava njihovim formama i krojevima. Kao sastavni dio identiteta brenda, kontrasti se provlače i kroz njegovu prvu kolekciju – nježna paleta boja inspirirana prirodnošću i nježnošću spaja se s jasnim i moćnim linijama koje ističu karakter JOAN žene, njenu nezavisnost, senzualnost i individualnost.

Pogled na prvu JOAN kolekciju donosimo u nastavku, sve modele možete pratiti na službenoj stranici brenda joan-atelier.com i u Monologue storeu u Podgorici, a novosti pratiti na Instagram profilu @_joanofficial.

JOAN
JOAN
JOAN
JOAN
JOAN

Foto: Marija Andrić

Učitati još
Zatvori