Predivni novi komadi Cloud&Co nakita bit će lijep znak pažnje za Božić

Predivni novi komadi Cloud&Co nakita bit
će lijep znak pažnje za Božić


Kombinirajući boje i materijale na nove i neobične načine Katarina Radnić Zmazek, dizajnerica i vlasnica branda Cloud and Co., stvorila je novu kolekciju nakita, a kampanja koju vam predstavljamo otkriva neodoljive emocije koje osjećamo kada se susrećemo s ljepotom

Cloud and Co slavi smjelost svog stila nakita s novim dizajnerskim komadima koji će ukrasti pažnju svih kreativaca i ljubitelja vrhunskih modnih dodataka. Katarina predstavlja naušnice, lančiće i narukvice od  srebra i srebra s pozlatom u kombinaciji s poludragim kamenjem, inspirirane, različitom ženskom ljepotom, kulturama i stilom. Kombinirala je prepoznatljive elemente branda sa lancima i velikim karikama koji se mogu nositi na različite načine.

Cloud and Co kao brand cijeni autentičnost ženske ljepote i stila, jer je i sam pravi original i upravo je to Katarina željela pokazati kroz kampanju: „Naša nova kampanja želi slaviti istinsku žensku ljepotu, u svim svojim nijansama, različitostima i autentičnosti. Kroz svoju svakodnevnicu primjećujem posvuda cure i žene s mojim nakitom, divim se kako ga nose, oduševljava me kako ga kombiniraju i kako ga ponekad i sama doživim iz nekog potpuno novog kuta. To se dogodilo nedavno kada sam došla na jednu proslavu i ugledala prelijepu, posebnu ženu na kojoj sam primijetila kako svjetluca Invisible cloud lančić i pomislila, ona je novo lice Cloud&co-a. Autentična, moćne nesvakidašnje ljepote, personifikacija onoga što želim poručiti i sretna sam da je Dalia Abdel Rahim, pristala i da imam takve posebne modele. Dalia je spoj različitih kultura, očaravajuće karizme i snažnog stava. Ona je Cloud and Co žena koja zna kombinirati novo i staro, igrati se sa nakitom, biti kreativna, maštovita i biti svoja. Upravo se to vidi na svakoj fotografiji i odiše cijelom kampanjom koja izaziva naše percepcije i osjetila“.

I u ovoj sezoni ključno je kombiniranje: starih i novih Cloud and Co komada, prema svom stilu, ali i potrebi ovisno o tome radi li se o dnevnoj ili noćnoj varijanti.

“Ovo je prilika za sve žene koje nose nakit da se poigraju i da budu maštovite, da same kreiraju kako će nositi i kombinirati Cloud&co. Blagdansko je doba, trebat će nam večernje i elegantne kombinacije, a tu vidim lančiće uz  otvorena leđa ili dekolte. Naušnice su nezaobilazne u dnevnoj i večernjoj varijanti, a sami odlučujete kako ćete složiti par ili više njih i kako ćete ”dekorirati svoje uho” da bude kao božićno drvce, dodala je Radnić Zmazek.

Romantika zvijezda i nebeskih elemenata oduvijek je inspiracija dizajnerima nakita. Katarina je u svom konceptu napravila korak dalje i uspjela te elemente ukomponirati u našu svakodnevnicu, spojila je jednostavnost i jedinstvenost u svojim komadima s nebeskim tijelima koji su prisutni i u ovoj kolekciji, s novim elementima inspirirani prostranstvom kozmosa, a upravo toliko je i prostranstvo naše različitosti i jedinstvenosti koje nakit simbolizira. 

Ne propustite novu Cloud and Co kolekciju idealnu za upotpunit vlastiti stil i stav, ali i za zapamćen poklon.

Kolekcija je dostupna u Dubrovniku, a od 6. prosinca i u Zagrebu i online.

Foto: Matković&Vild

Frizura: Ante Pažanin

Make-up: Petra Sever

Učitati još
Zatvori