City Mix & Match: Zamislite kako bi bilo osvojiti ormar pun cipela

City Mix & Match: Zamislite kako bi
bilo osvojiti ormar pun cipela

Krovni-vizual_Aldo-1024x508

Proljetne kolekcije prepune su odličnih modela cipela i torbica, a novi Aldo modeli toliko dobri da je teško odlučiti koje odabrati. Ali kad bi vam rekli da imate priliku osvojiti čak 10 pari cipela ovog brenda, to bi bila jako dobra vijest, zar ne?

Stessy multi, 599 kn

Stessy multi, 599 kn

Svi modeli koje želimo

Obilje boja, zavodljivog dizajna, udobnih tenisica, vrtoglavo visokih potpetica, ali i fantastičnih torbica otežali su nam biranje favorita. No izdvojili smo nekoliko top modela od kojih biste barem dva trebali uvrstiti u svoje najnovije proljetne kombinacije.

Ulyssia, 649 kn

Ulyssia, 649 kn

Apsolutno vodeći komad obuće su zavodljive pripijene gležnjače s otvorenim prstima i zatvaračem na peti, a dolaze u neočekivanom spoju boja – crvenoj, bijeloj, ružičastoj, plavoj i zelenoj. Iako su nadahnute sportskim elementima, jako su trendi i šik. Ovaj model dolazi i u kontrastnoj crno-bijeloj varijanti.

Cally black, 449 kn

Cally black, 449 kn

Također, u vašem bi se ormaru trebale naći i lakirane sandale koje su obvezan partner lepršavim ljetnim haljinama, ali i kombinezonima, baš kao i baršunasti modeli ukrašeni mašnicama te optočeni blještavim kamenčićima. Neizostavne su i salonke vrtoglavo visokih potpetica i to u upadljivoj ciklama nijansi, ali i one ukrašene aktualnim cvjetnim printovima.

Fiolla, 649 kn

Fiolla, 649 kn

Cassedy, 699 kn

Cassedy, 699 kn

Stessy yellow, 599 kn

Stessy yellow, 599 kn

Od nešto udobnijih sportskih modela, tu su tenisice s fluorescentnim elementima, ali i glatkim perforiranim teksturama.

Stepanie pink, 549 kn

Stepanie pink, 549 kn

Etilivia yellow, 549 kn

Etilivia yellow, 549 kn

A kako ne bismo zapostavili muškarce i za njih smo odabrali praktične tenisice u višebojnoj varijanti, ali i elegantne kožne cipele koje mogu kombinirati uz odijela, ali i traperice.

Clinttun, 799 kn

Clinttun, 799 kn

Greiman, 699 kn

Greiman, 699 kn

OSVOJITE PUN ORMAR ALDO CIPELA

No najbolja vijest od svega je da će City Mix&Match i Aldo najkreativniju čitateljicu nagraditi ormarom punim cipela i to iz najnovije kolekcije za proljeće i ljeto 2018. Naime, možete osvojiti čak 10 pari cipela i to po vašem izboru! Genijalno, zar ne? Svi detalji su na stranici www.citymixandmatch.hr. Sretno!

Repen, 399 kn

Repen, 399 kn

Tortorici blue, 449 kn

Tortorici blue, 449 kn

Foto: Aldo

Učitati još
Zatvori