Imamo odgovor na vječno modno pitanje – koje trendi cipele birati za posao u proljeće?
Imamo odgovor na vječno modno pitanje – koje trendi cipele birati za posao u proljeće?

Imamo odgovor na vječno modno pitanje – koje trendi cipele birati za posao u proljeće?

Napokon je došlo vrijeme da prijeđemo na laganije, proljetne cipele koje će nam uljepšati radni dan. Proljeće donosi brojne mogućnosti za zaista raznolike modne kombinacije, stoga je pravo vrijeme za iskoristiti ovu priliku i poigrati se različitim stilovima i trendovima cipela. Čak i kada je u pitanju obuća za posao. Na službenoj Mass stranici pronaći ćete potpuno nove kolekcije ženskih i muških mokasina, balerinki, loaferica i tenisica koje mogu biti odličan izbor za poslovni styling. Odabir obuće za posao je bitan, jer ona mora biti udobna, odgovarati našem radnom okruženju, a istovremeno mora odgovarati našem osobnom stilu.

Mass cipele za posao

Moderne tenisice za opušten poslovni stil

U nekim radnim okruženjima dopušteni su casual stilovi, za koje su savršene moderne tenisice. Tenisice se danas bez problema lako kombiniraju uz duge suknje i hlače. Za poslovni look s dozom opuštenosti, žene mogu kombinirati bijele tenisice uz kostim u pastelnim bojama. Muškarci mogu kombinirati i s malo ozbiljnijom poslovnom odjećom u svijetlim nijansama. Chic bijele tenisice pronađite u trgovinama Mass i upoznajte tenisice iz kolekcija Mexxa, Valentina, Pola, Calvina Kleina, Gant, s.Olivera, Bossa i Lacostea. I ove sezone vrlo su moderne šarene tenisice i tenisice sa zanimljivim uzorcima koji vašoj poslovnoj odjeći pridodaju dozu razigranosti, a istovremeno i dašak sofisticiranosti. Možete ih pronaći kod brendova kao što su Guess, Steve Madden i New Balance.

Mass cipele za posao
Mass cipele za posao

Mokasine za žene i muškarce

Elegantne mokasine idealan su odabir obuće za dugi radni dan u uredu jer objedinjuju udobnost i eleganciju u jednom. Ove klasične cipele mogu biti izvrstan modni komad za kombinacije koje zahtijevaju profesionalan izgled. Pri odabiru mokasina za poslovni styling važno je odabrati kvalitetan materijal, poput kože, te obratiti pozornost na detalje poput ukrasnih šavova ili metalnih dodataka. Muškarci mokasine mogu iskombinirati uz klasične hlače i košulju za svečaniji izgled. Za žene su odlična kombinacija uz suknju ili hlače te bluzu ili košulju.

Mass cipele za posao
Mass cipele za posao

Elegantne cipele za posao

Salonke su klasična obuća prikladna za službena događanja i poslovne sastanke. Prilikom odabira salonki za poslovne prilike važno je odabrati kvalitetne materijale i čiste linije koje su simbol profesionalnosti. Žene mogu odabrati klasične modele u crnoj ili neutralnoj boji, dok muškarci elegantan poslovni look mogu upotpuniti Boss ili Bugatti cipelama na vezanje u crnoj ili smeđoj boji.

Mass cipele za posao
Mass cipele za posao

Casual i chic balerinke

Balerinke prava su kombinacija udobnosti i šarma, te su izvrstan izbor za opušteniji, ali ujedno i chic styling u uredu. Možete ih kombinirati uz različite komade odjeće, poput hlača, suknji ili haljina. Bez obzira odlučimo li se za klasične jednobojne balerinke ili za modele sa zanimljivim detaljima, poput špica balerinke u tamnoj boji, remenčića ili metalnih dodataka, ove cipele zasigurno će na jednostavan način stvoriti opušten, a istovremeno chic poslovni look. Na službenoj Mass stranici ih možete pronaći u kolekcijama brendova UPcollection, Gisoeppo, Tamaris i Lauren.

Mass cipele za posao
Mass cipele za posao

Sve navedene modele možete potražiti u Mass trgovinama i na web-stranici.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori