Trendi cipele u proljetnoj Guess kolekciji

Trendi cipele u proljetnoj Guess kolekciji

GUESS-ACCESSORIES-SS18--A01

Zavodljiva haljina, elegantne hlače, trendi tunika i romantična bluza savršen su odabir za proljetnu modnu igru, no ono bez čega niti jedna kombinacija ne može proći je atraktivan komad obuće. Od udobnih ravnih modela preko zaigranih sandala do elegantnih i jednostavnih salonki, cipele s razlogom uživaju u statusu najpopularnijeg modnog dodataka u svakom ormaru. Modni brend Guess je u proljetnu sezonu ušao s najzanimljivijim modelima obuće.

ODLIČNE CIPELE U PROLJETNOJ GUESS KOLEKCIJI

Spoj raskošne proljetne palete boja, upečatljivih trendi detalja i potpetica različitih visina stvorio je zavodljive modele cipela s potpeticom koje su zavladale proljetnom Guess kolekcijom. Elegantna visoka ili udobna niska potpetica ukrasile su neodoljive proljetne elegantne i otkačene, jednostavne i upečatljive cipele s petom. Guess kolekcija cipela za proljeće i ljeto još jednom dokazuje da su cipele s istaknutom potpeticom ženine najbolje prijateljice koje u trenu mogu začiniti i najjednostavniji dnevni ili večernji look.

Ovisno o prilici, za sebe izaberite modele s nižom, popularnom kitten heel potpeticom, udobnijom block petom ili pak klasičnom bezvremenskom salonkom te se poigrajte s bojama i teksturama koje najbolje odgovaraju vašem stilu i outfitu. Osim divnih modela s potpeticom, među Guess modelima pronaći ćete i savršeni par udobnih tenisica i glamuroznih natikača za svoju proljetnu garderobu.

Guess_1078

Guess_1040

Guess-999,00KN

 

Guess_1

flbl61lea08-pink

Guess_111700Guess_1271

 

 

Guess_963,00kn

Guess_1117

Guess_111Guess_1078,00knGuess_770,00kn(1)

Foto: Guess

 

Guess_770,00kn

Učitati još
Zatvori