Christian Louboutin cipele s mašnom stvorene su za sve blagdanske tulume

Christian Louboutin cipele s mašnom
stvorene su za sve blagdanske tulume

@mytheresa.com

Kad govorimo o modi, dobar par cipela komad je koji će riješiti svaki problem ili dilemu. Nakon ljetne sezone tuluma koju smo proveli u najudobnijem paru sandala, vrijeme odličnih provoda nastavlja se i tijekom najhladnijih dana. Od prvih blagdanskih tuluma do velikog provoda povodom ulaska u novu godinu, party cipele još uvijek su nezaobilazan dio svake garderobe.

Efektne party cipele bit će sve što će vam zapravo trebati kako biste i najjednostavnijoj kombinaciji dali blagdanski sjaj i raskoš, a savršeni par pronašli smo u ekskluzivnoj blagdanskoj kolekciji iza koje se nalazi suradnja ultimativnog modnog brenda kada je o luksuznim cipelama riječ, Christiana Louboutina, i jedne od najpopularnijih web trgovina, My Therese.

CHRISTIAN LOUBOUTIN CIPELE ZA BLAGDANSKE TULUME

Ekskluzivna i limitirana mini kolekcija Christian Louboutin x MyTheresa donosi sedam modela cipela među kojima su se tri modela istaknula savršenim spojem prepoznatljive Louboutin elegancije i šarmantnog detalja. Jednostavne i klasične salonke od brušene kože ukrasile su efektne mašne tik iznad potpetice i transformirale ih u efektan model savršen za svaki blagdanski tulum.

Šarmantne salonke i ostatak Christian Louboutin x MyTheresa kolekcije možete pronaći i naručiti ovdje.

Učitati još
Zatvori