Nova kolekcija brenda Chicks on Chic

Nova kolekcija brenda Chicks on Chic

Kolekcija Coy Emine Štrkljević, nastavak je i evolucija prepoznatljivog stila brenda Chicks on Chic. Dizajnerica poznata po pažljivom odabiru materijala prirodnog porijekla i zanimljivih tekstura ovoga puta izražava se u pamuku popelinu, posebno gustoj i sjajnoj verziji pamučnog tkanja, laganog i prozračnog osjeta na vašoj koži te svili i viskoznom satenu. Kolekcija je osmišljena kao izrazito ženstvena igra kolorita i materijala.

Chicks on Chic kolekcija Coy

Dizajnerica materijal popelin pretvara u haljine elegantnih krojeva dok svilu i saten koji se inače koriste u izradi najfinijih i vrlo elegantnih modela na nevjerojatno originalan način prekraja u majice s pamučnim renderima nosive u svim prilikama. Hlače koje se doimaju poput traperica, ali zapravo to nisu, i slične odjevne predmete koje preispituje i poigrava se s upotrebom spomenutih materijala simbola iskonske elegancije lišene pretencioznog i suvišnog, da bi kroz odjevni predmet kojeg čini istaknula osobnost osobe koja ga nosi.

U koloritu prevladavaju bordo, oker, lila, modra i bijela, boje kojima dizajnerica dodaje eteričnost odjeći. Kampanju namijenjenu pobornicama nove hrabre elegancije koja donosi zamaman dašak Japana iznijeli su modeli Sara Bašković i Marija Kovač, Ivana Petković Kraljević zaslužna je za šminku.

Kampanju Coy, u svom prepoznatljivom stilu, fotoaparatom je ovjekovječila Martina Bilan odnosno Dunja Ignis.

Foto: Dunja Ignis

Učitati još
Zatvori