Chanel je revijom u Monte Carlu povezao filmski glamur i sportsko umijeće

Chanel je revijom u Monte Carlu povezao
filmski glamur i sportsko umijeće

Francuska modna kuća Chanel napravila je pistu na šljunčanoj plaži u Monte Carlu kako bi predstavila svoju novu kolekciju – Cruise 2022/23. Monako se nametnuo kao logičan odabir: „Za mene je Monako, prije svega, stvar osjećaja. To su Karl, Caroline, Charlotte. Od samog početka sam znala da ćemo tamo održati reviju, točnije u hotelu Beach. Osim toga, Karl je sanjao o tome. S ovog veličanstvenog mjesta može se vidjeti njegovu vilu La Vigie. Nikada neću zaboraviti vrijeme koje sam provela tamo: terase i balkoni, veliki suncobrani, košare cvijeća – toliko ljepote“, izjavila je Virginie Viard, kreativna direktorica Kuće.

Filmski glamur i sportsko umijeće

Priča prati grupu djevojaka koje uživaju u izletima brodom, kupanju u moru i motociklističkim sportovima u sinergiji s tako malom, a tako privlačnom kneževinom. Ova kolekcija je miks Chanelovih klasika, svevremenosti, lepršavosti i nepogrješive atletske elegancije. Prevladavaju kombinezoni od tvida, duge košulje koje krasi pregršt šljokica i cvjetova, haljine na tanke pruge, šljokičasta ponoćna plava haljina, šilterice, topovi s otkrivenim leđima i neizostavne crne satenske cipele. Uz motociklizam i balet, pristuni su elementi još jednog sporta – tenisa, u obliku torbi koje su oblikovane poput reketa.

Chanel ispisuje novo poglavlje

@chanelofficial

Kolekciju koju je dizajnirala Virginie Viard možemo opisati kao odu Monte Carlu i njegovim zavodljivim i ubrzanim danima i noćima. Ambasadori i prijatelji Kuće Kristen Stewart, Sofia Coppola, Charlotte Casiraghi, G-Dragon, Tilda Swinton, Vanessa Paradis, Carole Bouquet, Khadja Nin, Caroline de Maigret i Abd Al Malik prisustvovali su spektakularnoj reviji, a u nastavku možete pogledati nekoliko fantastičnih lookova koji će preusmjeriti dosadašnje modne trendove.


From Paris to the Riviera


Foto: Chanel, Instagram

Učitati još
Zatvori