Chanel Cruise modna revija u Los Angelesu je prava modna poslastica
Chanel Cruise modna revija u Los Angelesu je prava modna poslastica

Chanel Cruise modna revija u Los Angelesu
je prava modna poslastica

Modna kuća Chanel sinonim je za klasiku i sofisticiranu estetiku koja nas iz godine u godinu ponovo zadivljuje. Modna kuća je osnovana davne 1910. godine, a proizvela je komade koji su ušli u povijest. Njihovi modni dodaci su toliko popularni, da s vremenom dobivaju na vrijednosti.

Osim toga, njihove modne revije su također spektakl posebne vrste, a ove godine je i Met Gala bila u čast dizajneru Karl Lagerfeldu koji je na jedan način ostavio veliki modni pečat svojim radom u prestižnoj modnoj kući. Resort revija održana u Los Angelesu je spektakl koji je kuća priredila na parceli studija Paramount sa zvijezdama poput Margot Robbie, Kristen Stewart, Riley Keough, Issa Rae i Marion Cotillard, a post-show nastup je obilježio ni manje ni više nego Snoop Dogg.

Chanel
Chanel
Chanel
Chanel

Chanel modna revija koja nas je oduševila

Trgovina Chanel od 30.000 četvornih metara, najveća u SAD-u, otvorena je na Rodeo Driveu prošlog tjedna. Stoga nas ne treba čuditi poveznica s lokacijom. No, osim toga Chanel ima posebnu poveznicu s glumcima koja traje od osnutka brenda. Prvo putovanje Coco Chanel u Kaliforniju bilo je prije gotovo 100 godina, oko 1931. Tada je kreirala odjeću za filmske redatelja, uključujući Georgea Cukora i Jeana Renoira. Tijekom svog 36-godišnjeg rada u modnoj kući, Lagerfeld je ojačao Chanelove filmske poveznice sprijateljivši se s Penelope Cruz i Tildom Swinton i još brojim glumicama.

Uoči modne revije, filmski jumbo plakati koji promoviraju događaj pod geslom ‘One Night Only’ pojavili su se u gradu ističući tako Chanelovu povezanost s kulturom filma. Svaki gost revije dobio je svoju mini verziju plakata s vlastitim imenom. Kreativna direktorica kuće Virginie Viard pronašla je inspiraciju u životu Los Angelesa, plažama, šetalištu Venice Beach što možete primijetiti i na komadima koje smo mogli vidjeti u kolekciji. U tom smislu dominirao je traper, sportske majice, grijači za noge, kupaći kostimi i hlače za trčanje. Ovo je definitivno jedno modno osvježenje za modnu kuću koja se često percipira kao klasična. Lookove s ove modne revije o kojoj će se još pričati donosimo u nastavku.

Chanel
Chanel
Chanel
Chanel
Chanel
Chanel
Chanel
Chanel
Chanel
Chanel
Chanel
Chanel
Chanel
Chanel
Chanel
Chanel
Chanel
Chanel
Chanel
Chanel
Chanel
Chanel
Chanel
Chanel
Chanel
Chanel

Foto: Chanel

Učitati još
Zatvori