Svjetske kulerice okupile su se u novoj Chanel kampanji

Svjetske kulerice okupile su se u
novoj Chanel kampanji

Nove kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2022. predstavljene su prije nekoliko tjedana na tjednima mode. Ono što smo odmah zamijetili da ljetni klasici poput svjetlo plave i bijele boje u kombinaciji s prugicama ne odlaze, ali na vidiku je novi trend sezone. Kao jedne od najefektnijih boja nadolazeće sezone istaknule su se upravo neonske boje! Nakon održanih tjedana mode bilo nam je odmah jasno kako ćemo ove sezone unijeti boje u našu garderobu i to boje u najvibrantnijem izdanju.

Kada govorimo o tjednima mode i revijama, možda jedna od najvažnijih i najprestižnijih revija je upravo ona od modne kuće Chanel. Ove godine na pariškom tjednu mode Chanel je predstavio kolekciju u potpunosti prožetu tvidom. Ono što nam se odmah dojmilo kod kolekcije jest kombinacija tvida i jarkih boja koje postaju sve veći trend u svijetu mode.

Chanel kolekcija prožeta je modnim klasicima

Chanel je predstavio novu kampanju za kolekciju Ready-to-Wear Chanel proljeće/ljeto 2022. Kolekcija je oda mladosti čija nonšalantna gracioznost odjekuje beskrajnim ljetnim danima. Kolekciju je fotografirao duo Inez i Vinoodh. Zvijezde kolekcije su manekenka Lily-Rose Depp i glumice Whitney Peak i Margaret Qualley. Kolekcija je prožeta klasičnim komadima koji su idealni za svakodnevne kombinacije, no prave zvijezde kolekcije su torbe. Osim u klasičnoj crnoj i bijeloj boji, koje su idealne za svakodnevicu, dolaze i u jarkoj roza i ljubičastoj boji. Trend jarkih boja je definitvno it trend sezone i vidjeti ćemo ga u kombinacijama gotovo svih trendseterica. No, nova Ready-to-Wear Chanel kolekcija idealan je spoj klasičnih komada i jarkih boja koje možemo nositi na dnevnoj bazi. Cijelu kolekciju i priču koja stoji iza nje možete pronaći na službenoj stanici Chanel.

Foto: Chanel

Učitati još
Zatvori