Jesenska kolekcija modne kuće Chanel je oduševila svijet
Jesenska kolekcija modne kuće Chanel je oduševila svijet

Jesenska kolekcija modne kuće
Chanel je oduševila svijet

Modna kuća Chanel je sinonim za klasiku i kvalitetu. Naime, riječ je o vječnim komadima koji su itekako zapisani u modnu povijest. Neki modeli iz poznate modne kuće smatraju se kolekcionarskim, a oni nas svaki put iznova oduševe novim kolekcijama. Stoga i ne čudi što je nova pretkolekcija za jesen/zimu izazvala oduševljene zaljubljenika u modu diljem svijeta. Kreativna direktorica kuće Virginia Viard u suradnji s Charlotte Casiraghi, koja je zaštitno lice Chanela, snimila je kampanju za novu kolekciju koja nas je odmah osvojila. Kampanju je snimao SMITH, a sve detalje donosimo u nastavku.

Morsko sanjarenje kao savršena kulisa nove kampanje

 

Nova kampanja snimljena je u morskom krajoliku i odaje dojam spontanog luksuza, što Chanel i jest. Charlotte Casiraghi utjelovljuje Chanelovu nenametljivu estetiku. Ona je autentična na vrlo prirodan način i kao takva idealno lice za ovu modnu kuću. Njezino dostojanstveno držanje i posebna ženstvenost htjela se preslikati na komade nove kolekcije. Dominiraju dugi kaputi, odijela od tvida koji je kao materijal zaštitni znak brenda. Oversized traperice i kombinacija traper na traper je nešto što jedva čekamo nositi. Zagasite nijanse u koloraciji sa svim nijansama zelene boje su savršeni match. Osim toga, možemo vidjeti crni baršun i fluidne kombinacije koje prate liniju tijela u obliku ženskih odijela.

Kolekcija je kombinacija dnevnih komada s dozom glamura i elegancije. U kratkom filmu nove kolekcije, pjesma Phantom od Sir Alice prati romantičnu šetnju morskim krajolikom obavijenu posebnom divljinom i netaknutom prirodom. Chanel to i jest, sanjarenje i profinjenost uz prirodne i kvalitetne materijale u kojima se osjećate posebno. Na snimanju je stvorena poetska atmosfera koja je pogodna za kontemplaciju i sanjarenje. Modna kuća, koja je uvijek kombinacija spoja dizajna i umjetnosti, gotovo sinestezijom prenosi mirise i osjećaje morskog krajolika u sinergiji s visokom modom kakvu samo oni mogu stvoriti. Kolekcija će biti dostupna od 19. srpnja u svim Chanel trgovinama.

 

Foto: SMITH

Učitati još
Zatvori