Chanel haute couture kolekcija u pastelnim bojama

Chanel haute couture kolekcija u
pastelnim bojama

chanel-haute-couture-176

Chanel haute couture proljeće 2018.

Jučer je u Parizu Chanel predstavio svoju najnoviju haute couture kolekciju, ovog puta pretvorivši svoju klasičnu lokaciju, Grand Palais, u magični proljetni vrt. Modeli su nove kreacije prošetali ispod ruža penjačica, u rapsodiji najnježnijih proljetnih boja.

chanel-haute-couture-15

Modeli su nosili cvjetne krune, velove od tila u kombinaciji s odgovarajućim čizmicama od tvida, kože ili presvučenim tilom. Chanel će žena ovog proljeća procvjetati u ispod slojeva tila, svile i šifona, bogato izvezenih šljokicama, kamenčićima i sjajnim nitima. Ženstvenost je dodatno naglašena nježnom pastelnom paletom, ružičastim tonovima, mint zelenom, koraljnim nijansama, kojima su suprotstavljene snažnije plava i zelena.

 

chanel-haute-couture-5

Ispod prvih zraka sunca, klasična će odijela od tvida dobiti novu boju – blijedo-ružičastu ili bijelu. Siluete su opuštenije, nježnije, čak i kada se radi o krutom tvidu. Kreacije su ukrasili cvjetni dezeni, perje i čipka koji jednakom mjerom prate voluminozne linije, kao i one koje idu sasvim uz tijelo.

Svoj debi na tjednu visoke mode imala je i Kaia Gerber, nosivši ovu reviju. A kako je izgledao ostatak kreacija pogledajte u nastavku…

chanel-haute-couture-4 chanel-haute-couture-3 chanel-haute-couture-2

chanel-haute-couture-6 chanel-haute-couture-14 chanel-haute-couture-13 chanel-haute-couture-12 chanel-haute-couture-11 chanel-haute-couture-10 chanel-haute-couture-9 chanel-haute-couture-8 chanel-haute-couture-7

chanel-haute-couture-18 chanel-haute-couture-17

Foto: ImaxTree, Chanel

Preporuka

Zatvori