Četiri hrvatske blogerice nose cipele Mephisto

Četiri hrvatske blogerice nose
cipele Mephisto

Ana Bacinger, model Felicita

Blogerice biraju udobno i lijepo

Zdravlje je uvijek u modi – sve više postajemo toga svjesni, a cipele koje svakodnevno nosimo itekako mogu utjecati na zdravlje stopala i kralježnice. Četiri popularne blogerice, tako posebne i različite u svojim modnim izričajima, složile su se u tvrdnji da su Mephisto cipele iznimno udobne, a istodobno tako lijepe i moderne.

Marija Nikšić, model Piera

Ana Bacinger se na prvi pogled zaljubila u oxford gležnjače boje konjaka i savršeno ih nosi uz trendovski baloner i hlače. Ljupka Tanevska odabrala je cipele od lakirane kože u bordo nijansi, uz njih odjenula crnu haljinu od baršuna i u toj romantičnoj kombinaciji prošetala secesijskim Osijekom. Marija Nikšić se odlučila za lakirane mokasine koje su kao stvorene za sve njene šik kombinacije, a osobito uz svilene prugaste hlače.

Ljupka Tanevska, model Vicky

Matea Frajsberger je oduševljena kultnim cipelama Mephisto Originals iz 70-ih koje su ponovno lansirane prije dvije godine i koje sjajno pristaju uz kožne hlače i sako s diskretnim prugicama.

Mephisto cipele sinonim su udobnosti, a profinjeni dizajn, odabir vrhunskih materijala i trendovskih boja čine ih poželjnim uz svaki odjevni stil.

Matea Frajsberger, model Lady

Cjelokupna nova kolekcija dostupna je u trgovinama u Zagrebu, Rijeci i Splitu te na web shopu www.shoes.hr.

Učitati još
Zatvori