Celeste je nova kolekcija Borisa Pavlina koja nas je oduševila

Celeste je nova kolekcija Borisa
Pavlina koja nas je oduševila

Istraživanje ženstvenosti ispričano kroz seriju haljina satkanih od delikatnih svila, minucioznog veza te tisuća i tisuća staklenih perlica, svaki model živi kroz jedinstvenu igru svjetla i forme. Izrađene kroz stotine sati ručnog rada, ove haljine predstavljaju ultimativni pogled na slow fashion, gotovo endemski pristup modi u današnje doba.

U transparentnim tonovima bijelog i svijetlo plavog svilenog organdija, prozračna slojevitost dobiva strukturu kroz srebrni vez, a mekoća svilenog satena slijeva se po tijelu poput druge, nježnije kože. Konstrukcijski besprijekorne, haljine postaju esencijalan dio žene koja ih nosi, transformirajući je u gotovo nedodirljiv simbol eterične ljepote.

Kolekcija ćete moći pogledati u Atelieru

Pod kreativnim vodstvom samog Borisa Pavlina, nastala je i fotografska kampanja iza čijeg objektiva stoji mladi kreativni duo 925 studio. Slovenski model Sara Očko za IM studio model agency utjelovila je Pavlinovu muzu, make-up je nastao u suradnji s vizažisticom Sanjom Agić, dok je za kosu zaslužna Maja Misirić iz Moneta.

U Klovićevim dvorima 12. i 13. svibnja održat će se Atelier – novi projekt koji ponovo okuplja i slavi hrvatski modni dizajn u sklopu kojeg će Boris Pavlin predstaviti istoimenu kolekciju u formi izložbe, a utjelovljuje dizajnerov kompleksan i promišljen pristup modi.

Foto: 925 studio

Učitati još
Zatvori