Sve modne tajne jedne od najboljih celebrity stilistica

Sve modne tajne jedne od najboljih
celebrity stilistica

Margot Robbie, Dakota Johnson, Selena Gomez i Rachel Weisz samo su neke od hollywoodskih zvijezda čiji modni stil obožavamo. Iza njihovih najboljih odjevnih kombinacija krije se jedna od najpopularnijih celebrity stilistica – Kate Young. Nakon što je transformirala modne lookove poznatih glumica i pjevačica, pobrinula se da izgledaju i osjećaju se moćno te da se uvijek nalaze na listama najbolje odjevenih, Kate Young svoje je male modne tajne i trikove odlučila podijeliti sa svima nama.

Kate Young ima jedan od najboljih modnih YouTube kanala

Prije tjedan dana, modna stilistica Kate Young pokrenula je svoj YouTube kanal. U najavi svog novog YouTube kanala, Kate podiže telefonsku slušalicu s Hello Fashion kako bi nam dala do znanja da je spremna za sva naša modna pitanja, izazove i dileme. Od razgovora s dizajnerima do razgovora s poznatim klijenticama, od ekskluzivnog pogleda na neke od kultnih haljina koje su nosile njezine klijentice do jednostavnih modnih savjeta i trikova koje ćete poželjeti isprobati, na svom YouTube kanalu Kate će pričati o modi u najširem i najpotpunijem značenju te riječi. Jedna od modnih tema bit će i njezin posao modne stilistice i što ona kao modna stilistica točno radi.

U najavu, dosad su izašle dva videa koja su dokazala da je ovo modna inspiracija koju smo trebali, a da to nismo ni znali. U prvom videu, njezina je gošća pjevačica i glumica Selena Gomez s kojom priča o kreiranju lookova za Selenin novi album, a u drugoj joj se epizodi pridružila glumica Dakota Johnson. Obje epizode možete pogledati u nastavku, a Kate Young YouTube kanal možete zapratiti ovdje.

Foto: Instagram, YouTube

Učitati još
Zatvori