CCC čizme nezaobilazan su komad svake jesenske garderobe

CCC čizme nezaobilazan su komad
svake jesenske garderobe

Jesen je i službeno počela. Iako, neobično za ovo doba godine, sunčani dani još uvijek su tu, ali vanjske temperature se iz dana u dan polako spuštaju. Mnogi su se već uputili u omiljene high street dućane po nove komade za jesensku garderobu.

Idealne komade pronašli smo u novoj kolekciji CCC Shoes & Bags dućana koje ćemo prošetati gradskim pločnicima u raznim modnim kombinacijama. Zakovice, remenčići, perlice i ostali ukrasi nezaobilazan su dio svake jesenske kolekcije.

CCC – svaki dan, cijeli dan

Neke od najljepših komada čizama pronašli smo u poljskom lancu obuće i torbica. CCC Shoes & Bags osim u Hrvatskoj, može se pohvaliti s lokacijama dućana u čak 17 europskih zemalja. Jesenska kolekcija prati modne trendove i obiluje privlačnim modelima.

Za ovu priliku odabrali smo top modele čizama u kojima bismo se voljele prošetati i nekoliko torbica koje savršeno odgovaraju uz njih. Ove sezone posebno se ističe jedna boja (što je netipično za crno-sivo godišnje doba), a radi se o nijansama konjaka i bordo crvene.

Moramo priznati da čizme u toj boji izgledaju odlično i jako dobro se kombiniraju uz jesenske kapute i balonere, kao s crnim komadima, tako i s krem i bež nijansama. U nastavku zavirite u novu kolekciju CCC brenda i pronađite savršene komade obuće koji će vas grijati ove jeseni. Kolekciju možete potražiti na prodajnim mjestima ili na službenoj web-stranici.

 

Foto: CCC Shoes & Bags

Učitati još
Zatvori