Brojna modna iznenađenja na novoj Fashion&Friends stranici

Brojna modna iznenađenja na novoj
Fashion&Friends stranici

Popularni regionalni multibrand store – Fashion&Friends je lansirao svoju prvu web stranicu uz koju modna igra može postati još zanimljivija i zabavnija.

Želite li među prvima doznati sve o novitetima iz svijeta mode, kolekcijama i kampanjama najpopularnijih svjetskih brendova te aktualnim akcijama i sniženjima, posjetite www.fashionandfriends.hr i na jednom mjestu doživite jedinstveno modno iskustvo.

Fashion&Friends nagrađuje svoje fanove!

Povodom lansiranja nove web stranice Fashion&Friends je za svoje najvjernije fanove pripremio brojna modna iznenađenja. Postanite dio Fashion&Friends tima i sa samo jednim klikom uživajte u brojnim pogodnostima. Sve što trebate učiniti je posjetiti stranicu www.fashionandfriends.hr i prijaviti se na newsletter. Prve dvije newsletter prijave u sebi će sadržavati poklon bon, kojeg će najsretniji primatelji moći iskoristiti u bilo kojoj Fashion&Friends prodavaonici!

Kako biste uvijek bili u korak s modnim trendovima, Fashion&Friends je samo za vas pripremio još jedno super modno iznenađenje – četiri trendi Superdy majice koje mogu postati vaše! Pridružite se Fashion&Friends društvenim mrežama, postanite dio Fashion&Friends tima i uživajte u brojnim pogodnostima tijekom cijele godine!

Učitati još
Zatvori