Brend unaesthetik predstavio melankoličnu siječanjsku priču

Brend unaesthetik predstavio
melankoličnu siječanjsku priču

unaesthetik

Siječanjska priča brenda unaesthetik

Brend unaesthetik, prepoznatljiv po ručnoj dekonstrukciji pletiva, producirao je melankoličnu priču pod nazivom Post Festum, koja savršeno opisuje onaj osjećaj koji nas sve preplavi u vakuumu siječnja, nakon što se ugase sva svjetla i ostanemo sami sa svojim mislima.

Jednostavnost kroja u kontrastu sa zakučastom tehnikom dekonstrukcije pletiva i dalje je osnovni potpis svakog unaesthetik komada, a novost su ovaj put slojevitost u stylingu te veliki voluminozni šalovi.

unaesthetik

Sati ručnog rada, metri rasparanog pletiva, slojevitost, asimetrija te nedovršeni rubovi koji se pretvaraju u svojevrsnu paučinu satkanu od konaca, garantiraju beskompromisnu modnu priču koja se nimalo ne opterećuje definiranjem granica roda i spola te dosadnim i ustaljenim društvenim konvencijama.

Iako na prvi dojam tmurne, fotografije koje potpisuje Mare Milin prikazuju prekrasnu Anitu Lijić (Talia Model) u istovremeno robusom, krhkom i ženstvenom izdanju. Make up je djelo Petre Sever, a za styling kose pobrinuo se Mijo Majhen.

unaesthetik

Kao idealan bijeg od post praznične melankolije unaesthetik od 01. do 03. veljače priprema pop-up showroom u galeriji Bravo, na adresi Preradovićeva 34.

unaesthetik

unaesthetik unaesthetik

Foto: Mare Milin

Učitati još
Zatvori