Popularan brend Steve Madden otvorio samostalan dućan u Hrvatskoj

Popularan brend Steve Madden otvorio
samostalan dućan u Hrvatskoj

STEVE MADDEN STIGAO U HRVATSKU

Jedan od najpopularnijih američkih brendova STEVE MADDEN, zahvaljujući FASHION COMPANY-u, od sada je prisutan i na hrvatskom tržištu. Prva trgovina obuće STEVE MADDEN otvorena je 26. travnja u shopping centru Mall of Split, a ljubitelji ovog brenda mogu uživati u najatraktivnijim modelima obuće izloženim na više od 100 m².

Uz žensku kolekciju obuće i modnih dodataka, muška populacija također može birati kvalitetne komade obuće i za sebe.

Steve Madden započeo je svoju karijeru u maloj tvornici u Queensu, New York gdje je, uz svoj dizajnerski tim, imao mogućnost testirati svoje proizvode. To mu je omogućilo da brzo reagira na svjetske trendove čime je vrlo brzo postigao revoluciju u industriji obuće. Poznat diljem svijeta, STEVE MADDEN drugi je po prodaji obuće, odmah poslije NIKE-a.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i jedinstvenom, kreativnom dizajnu koji crpi inspiraciju  iz rock’n’roll-a i ulične mode, vizionar iz New Yorka stremio je izradi obuće za žene i muškarce koji žele izraziti svoju unikatnost, stoga su njegove kreacije inovativne, odvažne i inspirirajuće.

Popularan brend obuće prigrlile su najveće zvijezde show biznisa što je bilo dovoljno za svjetski uspjeh. Među njima su Lady Gaga, Rihanna, Beyonce, Selena Gomez, najpoznatije sestre na svijetu – Kardashian/Jenner, Taylor Swift, Cameron Diaz i mnogi drugi.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori