Brend Coast ima odličnu novu kolekciju kupaćih kostima

Brend Coast ima odličnu novu
kolekciju kupaćih kostima

U samo godinu dana postojanja, mladi brend Coast je pridobio naklonost i simpatije dama širom regije, koje su u njemu pronašle idealnog saveznika za svoje morske avanture. 

Coast kolekcija za ljeto 2020.

I u novoj kolekciji, brend je ostao dosljedan svojoj elegantnoj, a minimalističkoj estetici. Modeli nazvani po omiljenim ljetnim destinacijama su pažljivo dizajnirani i krojeni da odlično stoje svima. Svi kupaći kostimi su ručno rađeni što svaki svaki komad ističe kao unikatan. 

Sam naziv kolekcije The Lighthouse odabran je zbog svoje simbolike. Svjetionici su se uvijek nalazili pored najnemirnijih voda i predstavljali su nadu, točku vodilju i prosvjetljenje. Inspirirana svjetionici koji su oduvijek predstavljali simbol optimizma, ova kolekcija obiluje jarkim bojama i zanimljivim krojevima koji će unijeti osvježenje i vedrinu u svaku ljetnu garderobu.

U okviru kolekcije predstavljen je i model Seville koji je rezultat suradnje sa top modelom i influencericom Ivanom Bataković. 

Ove godine, uz kupaće kostime, brend je predstavio i ručno rađene papuče od rafije kao idealan modni dodatak za ljetne kombinacije.

Učitati još
Zatvori