Hit cipele s domaćim potpisom: Borovo je upravo izbacilo ‘dupe’ kultnih Chanel sandala
Hit cipele s domaćim potpisom: Borovo je upravo izbacilo ‘dupe’ kultnih Chanel sandala

Hit cipele s domaćim potpisom: Borovo je upravo izbacilo ‘dupe’ kultnih Chanel sandala

Teško da ćete naći osobu koja će vam reći da ne voli modu. Ipak, ako već nešto kupujemo, najviše volimo kada možemo podržati domaće brendove. Jedan od takvih je i Borovo, brend iza kojeg stoji bogata povijest, ali i reputacija koju su gradili godinama. Posljednjih godina Borovo je zapravo prošlo kroz svojevrsnu revitalizaciju, a modeli cipela koje nude sve su privlačniji trendeseterima.

Ovog ljeta Borovo je izbacilo novi model My Ballerinas sandala i one neodoljivo podsjećaju na kultne Chanel slingback sandale. Borovo sandale su napravljene od kože, a na remenčiću imaju decentni detalj s cirkonima. S obzirom na golemu popularnost Chanel modela, ne sumnjamo da će se i ove sandale s potpisom Borova naći na wish listi mnogih Hrvatica.

Chanel
Borovo
Borovo

Novi hit model cipela za ljeto

Popularnost slingback sandala leži u njihovoj raznovrsnosti. To je prije svega jedna klasična, elegantna cipela. Kombinacija bež i crne boje je bezvremenska i nikada ne izlazi iu mode, a takav model cipela uvijek izgleda lijepo na nozi. Osim toga, ovakve sandale mogu se kombinirati na svečane i poselovne kombinacije, ali i na one svakodnevne s trapericama.

Osim što su ekstremno nosive, ove Borovo sandale neodoljive su nam i zbog cijene, koja je višetruko manja od Chanelove. Naime, cijena Chanel sandala kreće se oko 1000 eura, dok je cijena Borovo sandala 65 eura. Ovakve sandale savršena su prijelazna cipela koju ćete nositi kada se vratite s godišnjeg pa sve dok ne krene ona prava jesen.

Kvaliteta koja govori za sebe

Ako ste ove godine odlučili stati na kraj brzoj modi u svom ormaru, ulaganje u ovakav komad savršen je potez. Ako želite održivu garderobu i rijetke posjete shopping centrima, bitno je ne ganjati trendove nego ulagati u komade koji su vječni trend i uvijek nosivi. Upravo te uvjete ispunjavaju ove Borovo sandale. One nikada neće izaći iz mode i nisu komad koji traje samo jednu sezonu.

Također, plus je što su napravljene od prirodnih materijala, a reputacija Borova sama po sebi govori o njihovoj kvaliteti i izdržljivosti.

Foto: Instagram (@hannaschonberg) Chanel, Borovo

Učitati još
Zatvori