Jedna lijepa ženska suradnja stiže iz Borbolete
Jedna lijepa ženska suradnja stiže iz Borbolete

Jedna lijepa ženska suradnja
stiže iz Borbolete

Borboleta nastavlja svoj zanimljiv niz suradnji i ovoga puta je povodom ‘ženskog mjeseca’ ostvarila kolaboraciju s talentiranom mladom književnicom iz Splita, 24-godišnjom Deni Baletom, koju mnogi od vas vjerojatno znaju preko društvenih mreža, na kojima putem svog profila ‘Žena kao ti’ svakodnevno objavljuje inspirativne i lijepe stihove.

Borboleta x Deni Baleta

‘Borboleta je puno više od samog nakita, jer svojim kupcima nudi sitnice koje život znače. Noseći ili darujući Borboleta nakit, darujete uspomene, trenutke, sreću ili ljubav. Iz tog razloga smo i željeli ovu suradnju obilježiti životnim stihovima i citatima talentirane mlade književnice, koja je tek na svojim karijernim počecima, ali dubinom svojih tekstova potpuno razumije život i upravo se ti Denini stihovi i nalaze na limitiranim edicijama Borboleta pakiranja’ – pojašnjava nam Stanislav Kostić, kreativni direktor Bobolete.

Suradnja za Dan žena

Vrlo jednostavna, ali klasična pakiranja Borboleta nakita, na svojim leptirima nose odabrane citate Deni Balete i time približavaju ne samo stihove njezine zbirke ‘Život piše poezije’, izdane prošlo ljeto, već i snagu, samopoštovanje i ljubav prema samome sebi. A to je ono najljepše što možete nositi, kako kaže i sama Deni.

‘Borboleta je jedan od mojih omiljenih brendova dugi niz godina, a za mene nema ljepšeg nakita od samopouzdanja stoga sam ponosna što sam dio ove priče’ – rekla nam je Deni Baleta.

Prekrasna izdanja ove posebne kolaboracije možete tijekom ožujka kupiti na svim Borboleta prodajnim mjestima kao i u online trgovini www.borboleta.co.

Fotografija: Stanislav Kostić za Borboletu

Učitati još
Zatvori