Borboleta narukvice u suradnji s Rimac Automobilima

Borboleta narukvice u suradnji s
Rimac Automobilima

borboleta-rimac-5

Iako na prvi pogled nemaju puno toga zajedničkog, jedna zanimljiva suradnja pokazala je da za maštu i poslovne mogućnosti uistinu ne postoje granice! Dva iznimno uspješna hrvatska brenda ovih su dana predstavila prelijepo izrađen nakit koji će zasigurno osvojiti brojne obožavatelje i obožavateljice inovacija u industriji limenih ljubimaca, u kojoj je posljednjih godina sve više zastupljena tvrtka Rimac Automobili.

borboleta-rimac-3

Borboleta narukvice s Rimac logom

„Veseli nas suradnja s Borboletom kao hrvatskim brendom nakita koji je također postigao svjetski uspjeh. Drago nam je što će naše zaposlenice, klijentice i fanovi dobiti priliku nositi djelić Rimac brenda u obliku decentnog komada nakita“ – poručila je  voditeljica marketinga i komunikacija u Rimac Automobilima Marta Longin.

Narukvice od srebra i pleksiglasa na svilenom koncu, po uzoru na Borboletin ručno izrađen nakit od konca koji je proteklih godina osvojio domaće i svjetske trendseterice te elegantni privjesci za ključeve premijerno će biti predstavljeni na Ženevskom autosalonu. Na ovom događanju, koje iz godine u godinu tijekom ožujka na jednom mjestu okuplja tisuće posjetitelja, kao i sadašnjih i budućih poslovnih partnera, bit će prvi put predstavljen i novi model Rimac električnog super sportskog automobila.

borboleta-rimac-8

„Ponosni smo na suradnju s Rimac Automobilima kao jednom od najuspješnijih hrvatskih tvrtki u svijetu te što smo zajedničkim idejama došli do vizije idealnog komada nakita za svaku ljubiteljicu Rimac automobila, kao i zaigranog, a opet decentnog privjeska za ključeve namijenjenog muškom dijelu publike. Također nas veseli što ce Rimac Borboletu predstaviti u Ženevi kao dio ponude promotivnih proizvoda, tržištu inače namijenjenom isključivo automobilskoj industriji“ – izjavila je voditeljica specijalnih projekata u Borboleti Lejla Šertović.

borboleta-rimac-1

Borboleta narukvice i nakit mogu se naručiti putem web stranice www.borboleta.co za dostavu širom svijeta. A možete ih naći i u trgovinama u Zagrebu (Gundulićeva 1, Arena Centar i City Centar West) i Splitu (City Centar One i Mall of Split). Brend pratite na Facebooku i Instagramu.

borboleta-rimac-6

Foto: Maja Kljaja

Učitati još
Zatvori