Jedan vrući brend sunčanih naočala stigao je i na hrvatsko tržište

Jedan vrući brend sunčanih naočala
stigao je i na hrvatsko tržište

Nakon što je zaludio ljubitelje naočala diljem svijeta, vrhunski svjetski  brend sunčanih naočala BOLON svoje je mjesto pronašao i u GHETALDUS OPTIKAMA.

BOLON EYEWEAR osnovan je ne tako davne 2003. godine. Do 2014. osvojio je velik broj nagrada zahvaljujući kojima je 2015. godine lansiran na internacionalna tržišta. O brzom razvitku iz godine u godinu govore brojke, a danas modele naočala BOLON možemo pronaći u čak 45 država.

Bolon odlikuju individualnost, moderan dizajn i jedinstveni stil.  Misija mu je poticati ljude da izraze svoju individualnost u svakom trenutku života nudeći široku paletu jedinstvenih modnih dizajna – od klasičnog, elegantnog do retro-modernog kako bi zadovoljio baš svaki stil. 

Sa željom da osiguraju vrhunsku udobnost nošenja, Bolon Eyewear odabire vrhunske materijale i inovativne napredne tehnike koje nude lakoću okvira koji savršeno odgovaraju vašem stilu. Modeli su dizajnirani u Italiji s jedinstvenom međunarodnom vizijom, gdje se prate najnoviji modni trendovi. Svaki okvir izrađen je pojedinačno, od kvalitetnih materijala koji nude lakoću, otpornost i savršenu prilagodbu svim karakteristikama lica.

Jedna od inovacija i prednosti koje bismo voljeli istaknuti su – LEĆE KOJE REAGIRAJU NA INTENZITET UV SVJETLA. Prelaskom iz otvorenog u zatvoreni prostor, leće će se u potpunosti neprimjetno prilagoditi intenzitetu UV svjetla. Tipični prijelaz traje od 38 sekundi do postizanja potpunog učinka, osiguravajući vašim očima potpunu ugodu.

Bolon Eyewear nudi savršenu kombinaciju modernog dizajna i visoke kvalitete po pristupačnoj cijeni.

Brend ambasadori

Od 2015. do danas, Bolon predstavljaju četiri svjetski poznata lica. Prva ambasadorica bila je francuska glumica Sophie Marceau, a spoj dobro poznatog nonšalantnog francuskog chica, senzualnosti i individualnosti savršeno je opisao tada lansirane modele Bolon naočala.

Četvrto mjesto na globalnoj ljestvici i nova ambasadorica – Anne Hathaway bili su ključni događaji 2016. godine. Novo lice – novi modeli. Sofisticirani, romantični klasici s minimalnom zaigranosti, sasvim dovoljnom da naočale postanu savršeni modni dodatak. 

Davika Hoorne – ljubiteljica urbanog, modernog i sasvim suprotnog – glamuroznog stila bila je brend ambasadorica 2017. godine. Upravo takvi bili su i modeli naočala. Boja, jedinstveni dizajn, udobnost i bogatstvo izbora ne dopušta vam da pogriješite s odabirom pravih naočala.

Najnovije lice, od 2018. godine je Hailey Baldwin – dvadesetjednogodišnja glumica, manekenka i voditeljica koja je brendu donijela osvježenje. Velika ljubiteljica mode, glamura i svjetskih trendova predstavlja novi, mladenački stil Bolon naočala. Dizajnirane s namjerom da se uklope u svakodnevni život žena različitih stilova i najvažnije potiču da se oslobodite i izrazite svoju osobnost bez praćenja modnih trendova koji se stalno mijenjaju.

Usudite se potaknuti osobni rast. Stremite za većim, izazovnijim, novim. Odaberite svoje naočale u Ghetaldus optikama i ispričajte svoju BOLON priču. Moj stil. Moj Bolon.

Učitati još
Zatvori