Predivne cipele snižene i do 50% – evo kako izgleda Black Friday u omiljenoj trgovini
Predivne cipele snižene i do 50% – evo kako izgleda Black Friday u omiljenoj trgovini

Predivne cipele snižene i do 50% – evo kako izgleda Black Friday u omiljenoj trgovini

Kvalitetne i trendy čizme, velik izbor obuće od prave kože i tenisice vodećih brendova po najpovoljnijim cijenama – sve ovo Deichmann čini omiljenim izborom kupaca koji ovih dana traže najbolje ponude na sniženjima povodom crnog petka. Sniženja u Deichmannu traju sve do 27. 11. pa je sada odlična prilika da cipele koje gledate cijele jeseni nabavite po sniženoj cijeni i to do – 50%.

Black Friday Deichmann

Deichmann trgovine preplavili su popularni modeli obuće, a posebna sniženja najuzbudljivijeg shopping tjedna u godini obuhvatila su toplu zimsku obuću, visoke i niske čizme, gležnjače i salonke, ali i tenisice brendova kao što su adidas, Nike, Fila i mnogi drugi.

Na sniženju smo pronašli obuću za sve uzraste. Djevojčice i dječaci pronaći će sve što im je potrebno na odlazak u školu i na slobodne aktivnosti. Tu su modne i termo čizme, trendy sportske tenisice i neodoljivi ruksaci u koje stane baš sve što jednom školarcu treba.

Muškarce posebno veseli izbor toplih, funkcionalnih čizmi koje se mogu nositi u svim prigodama. Birajte između elegantnih chelsea čizmica, klasičnih cipela, a tu su i uvijek popularni modeli kožnih čizmi na vezanje koji će sjajno izgledati s parom omiljenih traperica, crnih hlača, a nositi se mogu i kargo hlačama. Neizostavna postaja u vašem shoppingu neka bude i odjel sportske obuće gdje smo pronašli odlične modele tenisica i zimske čizme za planinarenje i treking.

Sve što vam treba za savršen shopping sve do 27. 11. pronaći ćete u Deichmannu, gdje cijela obitelj može uživati u najuzbudljivijim sniženjima ovogodišnjeg crnog petka.

Foto: Unsplash, PR

Učitati još
Zatvori