Predstavljena nova kolekcija brenda BiteMyStyle spektakularnom modnom revijom
Predstavljena nova kolekcija brenda BiteMyStyle spektakularnom modnom revijom

Predstavljena nova kolekcija brenda
BiteMyStyle spektakularnom modnom revijom

Završila je i druga večer modne platforme Atelier The Future koja je ponovno privukla više od 300 obožavatelja mode i modnih znalaca u Z Centar. Glavna zvijezda druge večeri bio je Zoran Aragović koji stoji iza branda BiteMyStyle, a samostalnom je revijom predstavio kolekciju za aktualnu sezonu proljeće/ljeto 2023. Posljednja noć trećeg izdanja Ateliera rezervirana je za šest sjajnih dizajnerskih imena – LukA, Martina Herak, Marina Design, Jalize Couture, ANSON’S i Arileo.

Dizajner je i ove sezone ostao dosljedan svojoj estetici pa tako kreacije obiluju bojama, printevima i njihovim neobičnim kombinacijama. Inspiracija su bile osamdesete, elementi hipi mode te devedesete godine. Kolekcijom dominiraju lepršave forme, haljine i košulje koje se vežu u mašne, tkanine bogate šljokicama kao referenca na disco eru ali i traper u intenzivnoj pink boji kao i u efektnom printu zvjezdica. Kroz kolekciju se provlače i hlače šireg ležernog kroja, u neonskim bojama, kao i trenutno vrlo moderne trapezice. Dizajn je vrlo nosiv te se lako kombinira za dnevne ali i večernje prilike.

Aragović se okušao u dizajnu i muških modela pa je tako pistom prošetalo nekoliko upečatljivih kreacija u dnevnim casual varijantama i to bomber jakne, kratke traper hlače te košulje neobičnog printa, kao i sportska varijanta s prepoznatljivim BITE ME natpisom. “Htio sam iznenaditi publiku i s nekoliko muških modela i jako me veseli što već pristižu narudžbe tako da možda za jesen pripremim i kompletnu mušku kolekciju“ – najavljuje Zoran Aragović.

Odjeća je upotpunjena pismo torbicama neklasičnih dimenzija kao i trendovskim „bucket hat“ šeširićima od trapera i glittera. Od tkanina uz nezaobilazni traper korišteno je i puno lepršavih viskoza, žoržeta, batista i printanih popelina. Predstavljeno je i nekoliko jednobojnih komada poput kombinezona s volanima i širokim nogavicama u crvenoj boji te maxi haljina u kraljevsko plavoj boji. I ovog puta nezaobilazni BITE ME natpis apliciran je na majice i haljine, a svako slovo je ručno izrezivano od različitih tekstura i boja tkanina kako bi postigli zanimljivi patchwork efekt.

Modna se revija održala u partnerstvu s aROMA Gelatom, napravljenom od 100% prirodnih sastojaka. Ova je ljubavna priča posebno zasladila večer, a nastavit će se i kroz cijeli mjesec svibanj diljem hrvatske. aROMA Gelato Experience Tour sprema se na putovanje u više od 30 hrvatskih gradova, a donosi čisti užitak pravog artizanskog gelata koji vodi na najromantičnije i najzabavnije putovanje uz atraktivne sadržaje i interaktivan program. Na mapi aROMA Experience Gelato Toura nalaze sve regije uz hrvatsku obalu – od Istre, Kvarnera, Zadra i Šibenika pa sve do Splita, Dubrovnika i otoka. Zoran Aragović je dodatno začinio ovu slatku putujuću priču svojim modnim potpisom dizajnirajući haljine.

 

Iz prvih redova, reviju su pratila i brojna poznata lica – Ivana Kovač, Ivana Lovrić, Lana Biželj, Maša Zibar, Anđa Marić, Maja Bajamić, Uršula Tolj, Tihana Harapin Zalepugin, Renata Sopek, Lea Mijatović, Feminem, Edita Misirić, Minea, Snježana Schillinger, Larisa Lipovac, Bojana Perhoč, Elizabeta Brodić, Katarina Madirazza, Lara Antić i Hrvoje Prskalo, Manuela Švorcan te brojni drugi.

Partneri trećeg izdanja Ateliera su OPEL, Z centar, Jana Vitamin, De Longhi, Profokus, Cotril, Salon Premium, aROMA, Absolut, Antonio Dodić, Hespo, Teta Violeta, Aura te Alibi produkcija. Za šminku i frizuru modela pobrinuo se Profokus i Cotril iz Studia Premium.

Više informacija o modnom događanju Atelier The Future može se pronaći na službenim kanalima – Facebook i Instagram stranici te Youtube kanalu.

Foto: Goran Čižmešija

Učitati još
Zatvori