Vrijeme je za beretke – donosimo izbor najboljih modela

Vrijeme je za beretke – donosimo
izbor najboljih modela

@taylorlashae

Jesen, zima i modni dodaci vole se javno. Hladnija polovica godine u koju smo polako zakoračili nezamisliva je bez pomoći modnih dodataka čija uloga više nije samo i najjednostavnije kombinacije učiniti zanimljivima, već postaju izvor prijeko potrebne topline i zaštita od kiše, snijega i hladnoće. No, praktična uloga koju im svaku jesen i zimu nanovo prišivamo nije razlog da zanemarimo onu estetsku, posebice ove sezone kada se ona ponovno našla u prvom planu. Bilo da govorimo o praktičnim komadima poput šalova, šešira i čizama ili malih ukrasa poput marama, ogrlica i broševa, ove jeseni i zime možemo uživati u njihovoj raznolikosti i raskoši.

Najšarmantniji modni dodatak za hladne dane

Jedan od najšarmantnijih modnih dodataka za hladne dane pronaći ćemo u beretki. Vunena kapica jednostavnog dizajna i s naglašenom dozom pariškog šarma već nekoliko desetljeća suvereno vlada modnom scenom. Nova sezona donijela joj je i novi izgled – u kombinaciji s kožom, ribljom kosti i zanimljivim kombinacijama boja, beretke izgledaju bolje no ikad!

Od H&M Premium Quality linije, Zare i Manga do omiljenog online shopa Asos – u nastavku donosimo najbolje beretke među kojima ćete pronaći onu savršenu za svoj jesenski i zimski stil i ormar.

Asos Design

Topshop

Stradivarius

& Other Stories

Mango

Zara

H&M

Foto: Instagram, Asos Design, H&M, Mango, Stradivarius, Topshop, Zara

Učitati još
Zatvori