Bazerdžan – bosanski modni brend koji nas je zaintrigirao

Bazerdžan – bosanski modni brend
koji nas je zaintrigirao

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ????? • ????? (@anita__dujic)

U raskošnom modnom svijetu krije se na tisuće odličnih brendova koji svake sezone stvaraju najpoželjnije trendove ili im prkose modelima čiji krojevi, siluete, boje i materijali progovaraju izvan očekivanog i predvidljivog. Svi oni svoje su mjesto pronašli i na mnogima još uvijek omiljenoj društvenoj mreži – Instagramu. Modni brendovi Instagram su pretvorili u lookbook svojih najboljih komada. I dok su poznati brendovi Instagram koristili kako bi doprijeli do nove publike, za manje brendove Instagram je postao savršeno mjesto na kojem su, uz minimalno utrošenog novca, mogli brzo izgraditi svoj brend i njegov vizualni identitet. 

Upravo smo na Instagramu otkrili modni brend i concept store Bazerdžan čije su nas haljine osvojile na prvi pogled i otkrile nam svu raskoš te sarajevske modne oaze.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bazerdzan (@bazerdzan)

Upoznajte modni brend i concept store Bazerdžan

Bazerdžan je nastao iz ideje za promicanjem kulture i tradicije Bosne i Hercegovine. Kroz kreacije domaćih umjetnika, dizajnera i proizvođača, Bazerdžan na jednom mjestu okuplja i predstavlja lokalni talent. Ovdje ćete naći stvari koje su napravili „suvremeni zanatlije“, pojedinci i grupe koji imaju drugačiji pogled na život i okolinu. Bazerdžan kreacije najnovije modne trendove spajaju s autentičnim simbolima i materijalima koji su dio povijesti Bosne i Hercegovine.

U aktualnoj Bazerdžan kolekciji koja je dostupna na njihovoj sarajevskoj adresi Ćurčiluk veliki 12 te na njihovoj online adresi bazerdzan.ba možete pronaći prozračne haljine i tunike kao stvorene za posljednje ljetne dane. Uz haljine i druge odjevne komada, u njihovim kolekcijama možete pronaći i divne komade nakita, torbe te ilustracije i druge rukotvorine kreativaca i umjetnika.

Među ljetnim Bazerdžan modelima svoje modne favorite pronašle su i Anita Dujić, Nika Turković i brojne druge zaljubljenice u modu, a neke od naših favorita donosimo vam u nastavku!

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Objavu dijeli Bezminica (@bezminica)

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori