Uvjerljivo najšarmantnije beretke jednog nizozemskog brenda

Uvjerljivo najšarmantnije beretke
jednog nizozemskog brenda

Objavu dijeli VH. (@vivianhoorn)

U listopadu prošle godine pisali smo vam o beretkama kao jedinim modnim dodacima koji vam trebaju ove zime. I doista, ove šarmantne kapice brzo su se profilirale u najpoželjnije asesoare aktualne hladne sezone. Beretka je komad koji se vratio u središte pozornosti i u look svake modne blogerice ove sezone unio dozu pariškog šika, no tek kada smo otkrili nizozemski online brend Atelier des Femmes, otkrili smo i uvjerljivo najšarmantnije modele beretki.

Atelier des Femmes jedan je od onih modernih brendova koji svoju publiku pronalazi i okuplja na Instagramu, a vjetar u leđa dale su mu brojne influencerice koje se već tjednima fotografiraju s njegovim beretkama. Brend opisuje svoje modele kao ikonične komade koji odišu dozom francuskog vintage duha i inspirirani su muzama nekih minulih i aktualnih vremena. Atelier des Femmes lako biste mogli zamijeniti za francuski brend, a razlog tome je da je njegova osnivačica, Nizozemka Floor Bos inspiraciju pronašla upravo u Parizu i ženama koje svakodnevno defiliraju pariškim bulevarima, sasvim neopterećene time kako izgledaju, a opet tako samouvjerene i cool.

Kako do Atelier des Femmes beretki?

Zaštitni znak beretki ovog brenda su male zakovice u obliku srca koje ih krase, no možete ih nabaviti i bez ukrasa. Dostupne su opcije od vune i od umjetne kože, kao i širok spektar boja, od crne do baby plave. Cijena je relativno pristupačna i za svaki model kreće se oko 40 eura. Atelier des Femmes beretke moguće je naručiti i u Hrvatsku, a web shop brenda posjetiti možete ovdje.

Objavu dijeli VH. (@vivianhoorn)

Učitati još
Zatvori