Pidžama s domaćim potpisom u kojoj bismo provele većinu slobodnih trenutaka

Pidžama s domaćim potpisom u kojoj bismo
provele većinu slobodnih trenutaka

@asteria.design

Kišni dani koji su se zaredali posljednjih tjedana, stvorili su u nama želju za ostankom kod kuće i izbjegavanjem većine obaveza i dogovora koji nas izvlače van iz udobnosti vlastitog doma. Ovaj kišni vikend također je poslužio kao savršena prilika da u vlastitom stanu odradimo određenu organizaciju, sredimo garderobu ili se jednostavno prepustimo odmaranju i opuštanju uz omiljene filmove, knjige i glazbu. A najsretniji smo kada k tome imamo priliku ostati u svojoj najdražoj pidžami.

Pidžame su u posljednjih nekoliko sezona postale poput najljepših loungewear komada, a jednu takvu divnu pidžamu, koja može poslužiti i kao kućno odijelo u onim danima kada ostajemo doma i ne radimo baš nikakve planove, dizajnirao je domaći modni brend Asteria Design.

@asteria.design

Divna satenska pidžama s domaćim potpisom

Asteria Design opisuje ju kao najudobniju pidžamu od pamučnog satena u kojoj je kvalitetan odmor zajamčen, a osim što je udobna, svakako privlači pozornost i svojim crno-bijelim cvjetnim printom.

Ovaj mladi brend zanimljiv je jer su ga zajedno pokrenule mama i kćer, a kćer Veronika Vuković zamislila ga je kao brend koji će ženama ponuditi baš sve na temu spavanja, pa su tu osim pidžama i spavaćice, grudnjaci, kombinezoni i modni dodaci; torbe za make up, maske za spavanje i drugi artikli. Svi se proizvodi rade ručno od najkvalitetnijih materijala, a Veroniki ovdje najviše pomaže upravo mama koja je profesionalna krojačica. Stranicu brenda posjetiti možete ovdje i istražiti cijeli asortiman.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori