Hrvatski brend Anka Jewelry otvorio je svoj prvi pop up store

Hrvatski brend Anka Jewelry otvorio je
svoj prvi pop up store

U trgovačkom centru City Center One West na adresi Jankomir 33, u Zagrebu, otvoren je ekskluzivni Anka jewelry pop up store. Zaljubljenici u unikatni nakit sada napokon mogu i uživo pogledati sve kolekcije brenda koji ove godine slavi drugu godišnjicu postojanja. U pop up storeu dostupna je i posljednja kolekcija naziva Goddesses Purpose koja sadrži posve nova poludraga kamenja, od kojih su neka po prvi puta dostupna na hrvatskom tržištu.

Ovaj jedinstveni pop up store osmišljen je kao mjesto na kojem svatko može doći, isprobati nakit, te izabrati onaj koji im se najviše sviđa, bilo da je riječ o poklonu za sebe ili dragu osobu. Anka jewelry pop up store je oaza stila inspirirana legendarnom Alisom u zemlji čudesa, gdje se na bajkovit način predstavlja neodoljivi nakit s Ankinim potpisom. Ne čudi stoga da ovaj pop up store već na prvi pogled privlači i poziva na trenutak za sebe.

„Nakon dvije godine otkako je nastao brend Anka, shvatila sam i prepoznala da je pravo vrijeme da svojim kupcima ponudim ono što su dugo tražili, a to je mjesto gdje će moći doći i osobno se upoznati sa mnom i mojim nakitom. Uistinu sam sretna i uzbuđena, a reakcije su već sada jako pozitivne. Veselim se što sada i na ovaj način mogu predstaviti svoj rad i svojim kupcima direktno prenijeti sve emocije koje sam unijela u svaki komad mog nakita“, izjavila je osnivačica branda Antonija Ivanković.

Anka Jewelry poseban je prirodnom obliku i boji dragog kamenja

Anka jewelry je brend koji zagovara istinsku i autentičnu ljepotu žene, pa je tako i nakit prirodan u svakom pogledu. Noseći ljepotu sirovih, neobrađenih materijala, ovaj nakit ukrašen je posebnim oblikom poludragih kamenja. Oni ga u konačnici čine nesavršenim, ali jedinstvenim i vrlo ženstvenim. Prirodni oblik i boja neobrađenog kamenja sačuvani su bez dodatnih rezanja i bojanja. Svaki komad Anka jewelry nakita je jedinstven i neponovljiv, baš kao što je i svaka žena.

Radno vrijeme Anka jewelry pop up storea je svaki dan od 9 do 21 sat. Osim na novoj lokaciji, Anka jewelry nakit može se potražiti u Babushka storeu (Vlaška ulica 7, Zagreb), Experience Trogir storeu (Budislavićeva 14, Trogir), te kupiti na službenoj internetskoj stranici ili naručiti putem službenog Instagram profila.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori