Novi komadi nakita u kolekciji Anite Dujić

Novi komadi nakita u kolekciji Anite Dujić

Najnovija Juno CHI kolekcija nakita iza kojega stoji dizajnerica i model Anita Dujić, zasigurno će pronaći svoje mjesto među brojnim ljubiteljicama popularnog minimalističkog nakita. Nova kolekcija spoj je elegancije i profinjenosti te se može nositi u apsolutno svakoj prilici.

Jednostavan, ali upečatljiv Juno CHI nakit idealno će se uklopiti u svaku modnu kombinaciju kojoj će podariti dozu decentnosti.

Rubin, smaragd i safir u kolekciji Juno CHI

Anita Dujić se poigrala drugačijim materijalima kao što je 14-karatno žuto zlato i drago kamenje. Kako sama kaže, ova je kolekcija posebna zbog rubina, smaragda i safira. Ovo je prava proljetna kolekcija koja je inspirirana proljećem i idealna je za proljetne kombinacije. Oblici, boje i mirisi prirode – sve to opisuje ovaj nakit na kojemu je dizajnerica  dugo radila.

“Ovaj nakit je vječan i može se s ljubavlju prenositi i povezivati ljude generacijama jer minimalizam i elegancija nikada ne izlaze iz mode”, rekla je Anita Dujić, koja se i u ovoj Juno kampanji našla ispred objektiva.

Juno CHI nakit

Fotografije, koje uz inspirirajuće elemente iz prirode uspješno prikazuju osobnost nakita, potpisuje fotograf Marko Grubišić. Za Anitinu frizuru zaslužan je Ivica Palinić, a za šminku Marko Tolić.

Svaki je komad nakita poseban i jedinstven te stvaran s posebnom pažnjom i radi se po narudžbi. Juno CHI, nakit s dušom, može se pronaći u Fabrika store-u u Komiži na Visu, kao i na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Foto: Marko Grubišić

Učitati još
Zatvori