Anamarija Asanović je predstavila cruise kolekciju koje će poželjeti svaki žena

Anamarija Asanović je predstavila cruise kolekciju koje će poželjeti svaki žena

Od kada je stupila na modnu scenu dizajnerica Anamarija Asanović u fokus svoje inspiracije uvijek je stavljala mediteranski senzibilitet kojem je i danas ostala vjerna. Dizajnerica čije kreacije uvijek krasi epitet ženstvenost i romantika (i) ovaj je put kreirala cruise kolekciju koju će svaka žena zasigurno poželjeti u svom ormaru. Senzualnost žene, romantičan duh, putenost i sada su okosnica njene najnovije modne priče i njena neiscrpna inspiracija. Koketirajući s pepito uzorcima i floralnim printom u centar istraživanja ovaj put ženu stavlja u drugu kulturološku dimenziju i žensku snagu interpretira kroz mediteranski doživljaj.

Eksterijer plaže luksuznog splitskog resorta Le Meridien Lav uz interijer popularnog hotelskog Gooshter Beach Cluba poslužili su kao idealna kulisa za predstavljanje najnovije AA cruise kolekcije. Prirodni materijali od kojih je Gooshter izgrađen te jedinstveni pogled na magičan zalazak sunca iznad mora uz vrhunske signature koktele učinili su ovu večer idealnim te tako i označili službeni početak ljetne sezone u Gooshter Beach Clubu.

Uz Gooshter kao domaćina događanja i Dr. Stribor, vrhunska hrvatska prirodna kozmetika bila je idealan partner u ovoj misiji slavljenja ženske ljepote. Za beauty ljetni look modela zaslužna je prirodna kozmetika Tinktura čije su lookove osmislili članovi talijanske škola Callegari, dok je sigurnu zaštitu od sunca, prije njegova zalaska okupljenima pružio omiljeni ljetni brend naočala, Izipizi čiji je prodajni studio odnedavno otvoren i u Splitu.

U odličnoj atmosferi vruće splitske noći, u ozračju bijelog pijeska, vrelog sunca, mirisa mora i Gooshter koktela uživala su i brojna imena društvenog života poput pjevačice Jelene Rozge, Fani Čapalije, Aljoše Asanovića, Petre Kraljev, Gabrijele Budimir i brojnih drugih.

Anamarija Asanović cruise kolekcija predstavljena je u suradnji s Le Méridien Lav i Gooshter Beach Club te partnerima modnog brenda AA i dizajnerice Anamarije Asanović: Dr. Stribor kozmetika, IZIPIZI, Tinktura i Callegari.

Jelena Rozga i Anamarija Asanović
Fani Čapalija
Aljoša i Antonio Asanović
Anamarija Asanović i Mike Saran, vlasnik resorta Le Meridien Lav
Gabrijela Budimir
Petra Kraljev
Vedrana Ilić

Foto: John Pavlish

Učitati još
Zatvori