Ana Maria Ricov donosi moderno izdanje omiljenih ljetnih klasika

Ana Maria Ricov donosi moderno izdanje
omiljenih ljetnih klasika

Odjeću crne boje, ili onu u neutralnim tonovima, često svrstavamo u domenu vječne klasike, jednostavno se uparuje s drugim bojama, s lakoćom spaja u nepogrešive stylinge i odolijeva hirovitosti trendova. No, iako bi ju mnogi zato okarakterizirali kao “igru na sigurno”, i crna i bijela, kao i zagasita smeđa, mogu biti itekako vizualno zanimljive ako se pažnja znalački skrene na teksture, materijale, krojeve i neočekivane detalje. Vođena upravo tom idejom klasike s pomakom, poznata modna dizajnerica Ana Maria Ricov kreirala je svoju novu kolekciju za proljeće/ljeto 2021.

Vizija ljeta s potpisom Ana Marie Ricov

Kako i priliči dugim i vrućim ljetnim danima koje željno iščekujemo, Ricov je svoju prêt-à-porter kolekciju bazirala na ležernosti i prozračnosti te opuštenim krojevima koji garantiraju profinjeni stilski dojam, ali i neopterećeno uživanje u ljetu. Fokus je ove tople sezone skrenula na odjevne komade u crnoj boji uz ponešto neutralnih tonova, unoseći injekciju boje tek upotrebom crvene. S obzirom na to da crna slovi kao vječni klasik i uvijek zrači aurom elegancije, Ricov se pri kreiraju odjevnih komada poigrala teksturama, materijalima i zanimljivim detaljima čineći klasičnu crnu vizualno zanimljivijom.

Razigranost je tako postignuta asimetričnim krojevima, koje dizajnerica često provlači kroz svoje kolekcije, volanima s kožnatim porubima, kombinacijama sjajnih i mat tkanina te geometrijskim teksturama od našivenih traka koje čine lajt motiv ove modne priče. Kolekcija se sastoji od popularnih kompleta te haljina različitih dužina i krojeva, a upotpunjena je minimalističkim kožnatim modnim dodacima poput choker ogrlica i narukvica. Ana Maria Ricov svoju je novu modnu priču odjenula u materijale kao što su svila, viskoza i taft s premazom, a ono što ju čini posebnom jest da su svi odjevni komadi kreirani tako da se mogu jednostavno kombinirati i, ovisno o stylingu, nositi ne samo u toplim mjesecima već i u većem dijelu godine.

Fotografije kampanje za novu AMR kolekciju snimio je fotograf Sandro Lendler, u ulozi modela našla se Vana Mateša (Talia Model), a make-up potpisuje poznata vizažistica Petra Sever.

Modeli su dostupni u AMR showroomu – Vodnikova 8, dvorište, preko Instagram profila @anamariaricov_official, na Facebook stranici brenda i stranici anamariaricov.com.

Foto: Sandro Lendler

Učitati još
Zatvori