Ana Bacinger donosi još jednu u nizu retro kolekciju koju ćete obožavati
Ana Bacinger donosi još jednu u nizu retro kolekciju koju ćete obožavati

Ana Bacinger donosi još jednu u nizu retro
kolekciju koju ćete obožavati

LFP collection za ljeto 2023. dolazi u svojoj prepoznatljivoj estetici i u glavni fokus kao i uvijek stavlja boje i retro prizvuk. Ovo je peta po redu kolekcija modne novinarke i blogerice Ane Bacinger, koja je krajem 2021. lansirala LFP collection brend kako bi na adekvatan način proslavila 10 godina svog Little Fashion Paradise modnog bloga.

Ana Bacinger
Ana Bacinger

Što nas očekuje u ljetnoj LFP collection? Unisex pamučni T-shirts stvoreni za bezbroj ležernih kombinacija, u kojima ćete izgledati primjetno i chic od jutra do mraka. Prugice dolaze u novom izdanju i nose predimenzionirani Summer23 vizual koji će vam biti sjajan podsjetnik na nezaboravno ljeto, a tu je i uvijek omiljeni vintage white T-shirt koji se za ovu toplu sezonu opasno zašarenio. Miljenica nove kolekcije je definitivno retro žuta majica s bijelim vizualom na leđima, koja se obavezno nosi u oversized veličini.

Ana Bacinger
Ana Bacinger

Bio da je nosite uz traperice visokog struka ili uz neki opasni retro šorc – s ovom majicom ćete postići wow efekt. Za prohladne ljetne dane, ali i večeri Ana je osmislila oversized trenirku žute boje, a kolekciji je dodala i bijelu pamučnu majicu s popularnim Dolce Far Niente vizualom. Kao i svake ljetne sezone, LFP kolekcija donosi wow torbe za plažu. Izrađene od organskog pamuka i bojane prirodnim bojama, ove šarene torbe svakog ljeta osvoje srca brojnih fashionistica.

Ana Bacinger
Ana Bacinger

Sva proizvodnja odvija se u Varaždinu u Caspar designu koji je zaslužan za izradu Aninih kreacija. Caspar design i LFP collection zagovaraju slow fashion pokret, koriste energetski učinkovitu digitalnu tehnologiju koja omogućava print na zahtjev zbog čega se smanjuje tekstilni otpad, a za print na pamučne majice koriste ekološki prihvatljivu ‘inkjet’ tehnologiju s biorazgradivim bojama na bazi vode.

Kolekcija je dostupna na webshopu caspar-design.com i na Instagramu @lfp_collection.

Ana Bacinger
Ana Bacinger
Ana Bacinger
Ana Bacinger
Ana Bacinger
Ana Bacinger

Foto: PR

Učitati još
Zatvori